Интелигенцијата на народите во Европа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Замислете да им прават истражување само на овие во администрација што работат кај нас, просекот ќе биде 10. :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Замислете да им прават истражување само на овие во администрација што работат кај нас, просекот ќе биде 10. :)
Интересно ке биде ако прават тест за интелигенција на модераторите на форумот ЦБ,дали двајца ке поминат со нормален просек!? Има ли некој од Вас што знае да напише нешто позитивно,нешто убаво за нашиот народ,нашава каква таква,ама наша државичка,некој да не критикува,навредува,напаѓа?Отворите тема за политика па да почнеме убаво да се изнапукаме сите.....:franticТолку назадоволни негативни млади луѓе,што освен маусот ништо потешко не сте кренале,со ништо немате намера да промените нешто а само да се јадело бурек......ццц..ц(envy)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and shadow

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Интересно ке биде ако прават тест за интелигенција на модераторите на форумот ЦБ,дали двајца ке поминат со нормален просек!? Има ли некој од Вас што знае да напише нешто позитивно,нешто убаво за нашиот народ,нашава каква таква,ама наша државичка,некој да не критикува,навредува,напаѓа?Отворите тема за политика па да почнеме убаво да се изнапукаме сите.....:franticТолку назадоволни негативни млади луѓе,што освен маусот ништо потешко не сте кренале,со ништо немате намера да промените нешто а само да се јадело бурек......ццц..ц(envy)
Ех .. тоа е тоа. Зошто мора секогаш се да биде позитивно, м? Зошто да нема негативности ? Зошто ги браниш тие од влада и остали? Ваљда си една од нив, или нешто слично. А тоа дали сме кренале нешто потешко од маусот, не си никоја и ништо да ни кажуваш, а ниту пак знаеш дали сме кренале нешто друго.

Сакаше дискусија, еве ти дискусија. Секогаш ли мора позитивно да биде ?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ех .. тоа е тоа. Зошто мора секогаш се да биде позитивно, м? Зошто да нема негативности ? Зошто ги браниш тие од влада и остали? Ваљда си една од нив, или нешто слично. А тоа дали сме кренале нешто потешко од маусот, не си никоја и ништо да ни кажуваш, а ниту пак знаеш дали сме кренале нешто друго.

Сакаше дискусија, еве ти дискусија. Секогаш ли мора позитивно да биде ?
Чудно,ама тебе и Оутридерчето очекував дека први ке се залетате.....и навистина ти....како фантом,оп ете срипа во дискусија,и така треба,да се разбудиш малку.Зошто да не пишуваме и позитивни работи,а навистина ги има многу!?

xevo.jpg.pagespeed.ic.AqOEOdl3Xy.jpg Еве како еволуирала интелигенцијата на Македончето.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: shadow

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
@diva orhideja не викам да не пишуваме позитивни работи. Само гледам сите се противат на негативното. Тоа го пишав уште пред ти да постоиш на форумов. Гледам сеуште се држи на таа тематика. Ако се сите работи позитивни, светот ќе биде многу подруго место за живеење.
Стварно треба малку поинаку за твои години да размислуваш. Уствари не малку, МНОГУ поинаку.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Чудно,ама тебе и Оутридерчето очекував дека први ке се залетате.....и навистина ти....како фантом,оп ете срипа во дискусија,и така треба,да се разбудиш малку.Зошто да не пишуваме и позитивни работи,а навистина ги има многу!?

Отвори ја прикачената датотека 21811 Еве како еволуирала интелигенцијата на Македончето.
Викаш да пишуваме нешто добро, а во истото мислење викаш дека сме овци. Е ај сега. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja не викам да не пишуваме позитивни работи. Само гледам сите се противат на негативното. Тоа го пишав уште пред ти да постоиш на форумов. Гледам сеуште се држи на таа тематика. Ако се сите работи позитивни, светот ќе биде многу подруго место за живеење.
Стварно треба малку поинаку за твои години да размислуваш. Уствари не малку, МНОГУ поинаку.
Остави ги моите години,и тие се ? дали се точни.....јас размислувам само пореално,како гледач и учесник во ова општество......а еве и како член на форумов.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Остави ги моите години,и тие се ? дали се точни.....јас размислувам само пореално,како гледач и учесник во ова општество......а еве и како член на форумов.
Аха, а тие што размислуваат малце негативно од останатите, не размислуваат реално. Значи само позитивните мисли се реални. Мхм, океј, ќе си знам за друг пат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ајде тогаш IQ тест да воведеме за регистрација.
Со 100+ да може да се зачленат, со 115+ да отворат тема, со 130+ да може да реплицираат онаму кај што се бараат факти. (nod)

Еве на вести штотуку имаше дека во администрација од утре ќе им ги покачеле платите за 4%, како после да не збориш позитивно? :unsure
Јас столици кревам кога ми идат гости...што има тоа врска со интелигенцијата? Демек овој што кренал локомотива е попаметен?
Бил Гејтс секогаш ги бира најмрзливите затоа што вели дека тие најбрзо доаѓаат до најлесното решение.

Ние сме тапа народ...и тешко стадо, нема што да се лутиме.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Слушни ги фактиве што ги изнесува чоечево и остани позитивна.
Пс. не го бришете видеото...едукативно е + не е политика туку историја и сегашност на државава

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr