Uefa Champions League 2014/15

Кој ќе биде шампион?

• Барселона

Гласови: 0 0.0%
  • Баерн Минхен

• Челзи

• Арсенал

• Борусија Дортмунд

• Вкупно гласале
    3
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Вечер од 20:45 ќе гледаме филм а не фудбал. Очекувам Реал да победи со 2-3 гола разлика, и да глумат повеќе. :)
Ливерпул утепани се, во ПЛ се мачат а не па со Реал.
На мтв да не го даваат Галатасарај пак или не? :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Кога на фанови на Ливерпул им викам дека Бенитез требаше да остане - велат дека немало иднина со него...
Бенитез можеше да биде она што беа Фергусон и Венгер и со овој буџет кој го арчи Ливерпул сега сигурен сум дека ќе беше шампион во ПЛ...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Така е за Бенитез, и јас тоа го викам дека со него ќе беше многу подобро, ако не ЛШ тогаш ПЛ сигурно ќе освевме. Ама кој не прашува нас. Роџерс ми дава пари за Марковиќ кој во моментов ни за клупа не е, и Балотели кој се губи секоја утакмица. Уствари Балотели можеби ќе се поправи кога ќе се врати Стариџ па заедно нешто да направат, ама Марковиќ не знам зашто го купија.
Овие од Саутемптон што ги земаа ги видовме што направија, уште малце ќе почнат сами голови да си даваат. Ептен глупо пазарија ама ајде. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Така е за Бенитез, и јас тоа го викам дека со него ќе беше многу подобро, ако не ЛШ тогаш ПЛ сигурно ќе освевме. Ама кој не прашува нас. Роџерс ми дава пари за Марковиќ кој во моментов ни за клупа не е, и Балотели кој се губи секоја утакмица. Уствари Балотели можеби ќе се поправи кога ќе се врати Стариџ па заедно нешто да направат, ама Марковиќ не знам зашто го купија.
Овие од Саутемптон што ги земаа ги видовме што направија, уште малце ќе почнат сами голови да си даваат. Ептен глупо пазарија ама ајде. :)

Тој Марковиќ не е ништо подобар од рандом лик од чемпионшип само што е многу поскап. Исто и Ловрен не е подобар од Агер, необјасниви ситуации. Освен ако не се перат пари во фудбалот на големо, за некои трансфери сериозно нема објаснување, не само во Ливерпул, во сите лиги каде има осмоцифрени трансфери...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Бензема цар, ептен ми се свиѓа како игра. Арсенал како и обично, нерешено. Ако пред десет години беше сезона на „непобедливите“, сезонава ќе им биде „нерешените“.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Арсенал се спасиле на крај. :)
Дортмунд растура, не дека групата е тешка ама супер тим се. Со Арсенал следната утакмица ќе биде јака.
Дортмунд и Арсенал лесно ќе ја поминат групата. :)

За Ливерпул што да се каже, никаков фудбал не играа. Се откажаа после 2 примени гола и цела утакмица како црева се влечеа по терен. Среќа Базел изгуби па ќе може да се бркаат 6 бодови против Лудогорец и Базел дома. Ова вечер беше срамотилаци, никаков жар во играта како да сакаа да изгубат.