Uefa Champions League 2014/15

Кој ќе биде шампион?

• Барселона

Гласови: 0 0.0%
  • Баерн Минхен

• Челзи

• Арсенал

• Борусија Дортмунд

• Вкупно гласале
    3
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Велбек е потенцијално најдобриот трансфер на Венгер последниве сезони, има јако темпо, ора по терен. Озил потсетува на Бербатов со флегматичноста само што е запечен и слаб физички и му одземаат топки иако има јака техника. Гибс цар. Чемберс добар, Чемберлен која доминација.

Тоа е тој примитивизам на курците. Штета што не го исклучи тој ликот во прво кој сакаше да му скрши нога на Санчез.

Ливерпул (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
За Ливерпул не еден фејспалм туку милион малце се, каква очајна игра цц лудаци се жими се. Не ми се ни коментира за нив, нека ја поминат групава барем.
Велбек мајсториште, сам ги победи турциве. А тие па врска си немаат од фудбал, во местење се подобри :). Пандев за малце цела утакмица ќе играше, ај следната. :)
Дортмунд растура, не дека којзнае колку јак тим победи ама се гледа дека се максимално воиграни, Кагава како само се вклопи во системот на Клоп.
Реал се спаси, ама изгледа педерчето го одглуми пеналот. Бугариве тежок противник. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
За Арсенал најголема среќа е што никој не го изнесоа на носилка после утакмицава. Блерим Џемаили мме, кој го пуштил на терен тој фудбал да игра бре?

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Лига Европа: Свен ван Бек :kafe

Значи сезонава од фудбалов дочекав неколку чудни моменти: 15-та серија пенали, гол од аут, нокаутиран судија со топка... којзнае што ќе следи(smoke)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Лига Европа: Свен ван Бек :kafe

Значи сезонава од фудбалов дочекав неколку чудни моменти: 15-та серија пенали, гол од аут, нокаутиран судија со топка... којзнае што ќе следи(smoke)
Не гледам баш убаво, ја допре некој топката?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ливерпул-Реал :

55463810.jpg

Само што тешко ќе судат така лесно против Реал...