Јас не знам кој уште влегува во Седмица, па овие маалскиве сендвичари имаат поубав леб.Џигер/Ребра во Љуц.
Дестан е пре преценет - еден жабар има подобри кебапи ако гледаме еднаквост на цени.
Седмица не влегувам после 2та инциденти со бајат леб и полужива плескавица.
Идат идат, ги гледам секој ден пошто поминувам по таа уличка. Наводно од муабети чув дека се подопраиле во квалитет, ама пак ќе кажам после тој инцидент пред 2 години, не влагам па што сака нека биде.Јас не знам кој уште влегува во Седмица, па овие маалскиве сендвичари имаат поубав леб.
И за Дестан се сложувам, имам одено неколку пати и не ми е нешто посебно.![]()
Јас пред некој ден бев и сеуште имам исто мислење, дека тоа лебот им е од пред 49 години, можеби и пребирам многу, не знам.Идат идат, ги гледам секој ден пошто поминувам по таа уличка. Наводно од муабети чув дека се подопраиле во квалитет, ама пак ќе кажам после тој инцидент пред 2 години, не влагам па што сака нека биде.
Дестан продава соини кебапи од по 15-17 денари (чинам) што е цена изван секој здрав разум. Ама демек бренд пласира, можеби и бил бренд во 80тите и 90тите, но сега треба повеќе труд.
Кај се наоѓа ова Road House?Темава испадна, јас пре би сепак нешто трето.
Зошто не сум по плескавица и ќебапи, јас пре би микробиотски со шампионка од Нино.
Но ако веќе бирам хамбургер, тогаш би за big bike бургерот у Road House (Скопје аген, сори).
Отвори ја прикачената датотека 21477
Кај се наоѓа ова Road House?
Хамбургеров за 4ца и дури ќе им остане за дома да си носат.![]()