Сакам да кажам/Сакам да прашам

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Се најадов лук,сега ќе излезам по продавници да им хухнам на продавачи/ки во лице.:gjavol

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Kinda bizzare, не очекував дека сеуште постојат поети кои се популарни меѓу женската популација во РМ, од една страна тоа би било ок, враќање на ретро вредности и тие ствари (party) ама од друга страна ако поезијата му е како онаа која ја постираа на претходната страна... тоа зборува многу за ниските стандарди кај рајата, во случајов женската раја.
Новинарот спомена дека му била објавена книга :eek:

А јас будала за црни ружи и мачори скитници си пишувам песнички и ги постирам на форумот, секогаш касно разбирам корисно инфо, сега ќе ме бркаа жени по улица да знаев дека поезијата била пак во игра :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ме интересира колку ќе е упорен дечково довечер? Колку профили отвори досега? :zelen
Дошол чоеков да раздрма атмосфера на форум,да ги разбуди форумџиите од заспаните лежалки на плажа и да им каже дека Јесен стиже Дуњо моја :zelen

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Дошол чоеков да раздрма атмосфера на форум,да ги разбуди форумџиите од заспаните лежалки на плажа и да им каже дека Јесен стиже Дуњо моја :zelen
Сакаш да кажеш ,да ги разбуди модераторите. :)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сакаш да кажеш ,да ги разбуди модераторите. :)
А зошто модераторите? Образложение може?
Модераторите се секогаш тука да заметат и зачистат после некој што се п....л.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
А зошто модераторите? Образложение може?
Модераторите се секогаш тука да заметат и зачистат после некој што се п....л.
ова п...л е плукал или пасел?
Биди појасна.
Зарем треба објаснување,не бришеме теми и мислења ние,па да не раздрма.(facepalm)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ова п...л е плукал или пасел?
Биди појасна.
Зарем треба објаснување,не бришеме теми и мислења ние,па да не раздрма.(facepalm)
Не бришете,туку се вклучувате во дискусии.
(facepalm)
Добра ноќ