Uefa Champions League 2014/15

Кој ќе биде шампион?

• Барселона

Гласови: 0 0.0%
  • Баерн Минхен

• Челзи

• Арсенал

• Борусија Дортмунд

• Вкупно гласале
    3
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не е возбудата дека Ливерпул игра против Лудогорец туку дека е прва утакмица во ЛШ после не знам колку време, а иначе Лудогорец ни јас не знам кој е ни како успеа да стигне до тука. Бугари среќни. :)
За Реал на пример би можело да се каже дека ќе има некоја возбуда, зашто ќе се игра против актуелниот шампион нели. :)

Шампиони на Бугарија се што значи треба да играат во лига на шампиони за разлика од многу екипи кои не се шампиони а играат таму :zelen
Инаку точно, со Реал Мадрид ќе биде атрактивен меч, Лудогорец и Базел се whatever екипи кои за тв пазарот во Англија би биле интересни колку и меч со Халифакс Таун, среќа што ЛШ има ирационален хајп и бренд...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Гледа ли Ливерпул некој? Дај кажете каква е играта гледам уште е 0:0, зар е можно да не можат бугариве да ги победат цц.

Борусија растура. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да сум на место на Војслав има шамари и клоци да летаат у соблекувална. Ебате идиотите непожртвувани.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Хахах со пенал победиле жити се, Реал ќе ни даде 5-6 гола.
Во Дортмунд како што гледам по коментариве изгледа имало супер утакмица, штета за Арсенал. Барем една утакмица да даваа на мтв денес, а не утре глумците од Минхен да ги гледам. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Гледа ли Ливерпул некој? Дај кажете каква е играта гледам уште е 0:0, зар е можно да не можат бугариве да ги победат цц.

Борусија растура. :)

Последниве 15 мин. се уклучив на стрим 0-0 таман на време да ги видам головите гол даде Балотели, изедначи лудогорец и во последни секунди дајвна ефтино некој од Дајверпул и им даде пенал судијата, 2-1.
Во моментов не знам за поодвратен тим од LiverPoo, couldn`t care less за противниците нивни во моментов, ама скоро секој меч дајвови, најстрашно е шо се извлекуваат така.
Лани ќе беа зад Мојс ако се минусираат поклоните од судии. Кога ќе ми текне дека некогаш ми бил симпатичен тим (facepalm)
Врв е онаа вреќа со г**на која ги води, блам за ПЛ.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Претходниот ФА куп пред овој шо беше, паметам даваа пренос LiverPoo со некои од конференција играа и канибалот апла со рака даде гол и им го призна и победија 2-1 мислам, кој гној од екипа (facepalm)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Хахах со пенал победиле жити се, Реал ќе ни даде 5-6 гола.
Во Дортмунд како што гледам по коментариве изгледа имало супер утакмица, штета за Арсенал. Барем една утакмица да даваа на мтв денес, а не утре глумците од Минхен да ги гледам. :)
ЕптеМ супер утакмица. Одбраната на Арсенал после вториот гол ги мрзеше нога да подадат. Овие од Дортмунд веројатно жал им падна па не треснаа уште некој гол иако имаа чисти шанси. Нападот на Арсенал сезонава ќе се потруди да има највисок процент на реализација (гол/шут у %), па затоа сеа имаа 0/1. Следната утакмица веројатно ќе имаат 1/1 и ќе имаат оверал од 50% наспроти Дортмунд кои само вечерва имаат 0,83% реализација. Венгер рулз. (muscle)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Последниве 15 мин. се уклучив на стрим 0-0 таман на време да ги видам головите гол даде Балотели, изедначи лудогорец и во последни секунди дајвна ефтино некој од Дајверпул и им даде пенал судијата, 2-1.
Во моментов не знам за поодвратен тим од LiverPoo, couldn`t care less за противниците нивни во моментов, ама скоро секој меч дајвови, најстрашно е шо се извлекуваат така.
Лани ќе беа зад Мојс ако се минусираат поклоните од судии. Кога ќе ми текне дека некогаш ми бил симпатичен тим (facepalm)
Врв е онаа вреќа со г**на која ги води, блам за ПЛ.
Види поубаво и ќе видиш дека не беше дајв, му влезе со колена се гледа убаво, можеби од на некоја снимка се гледа како дајв ама не беше. :)