А што е што?Како СИСТЕМ и АНАРХИЈА !
Разликата за мене помеѓу СЕКС и ВОДЕЊЕ ЉУБОВ.А што е што?
Сексот без љубов е една потреба која доаѓа со годините на живот,повеке се случува кај луѓето во брак,за да ја разбијат малку брачната монотонија,или најбанално просто објаснето,да задоволиш потреба или нагон со нешто друго.Не си старомодна.само си млада сеуште за да влагаш во такви сексуални игри.Можно е и тој секс некогаш да потикне големи емоции па така настануваат разводи,менување партнери идр.Не може секоја да има секс без емоции. Некои луѓе можат да го одвојат сексот од емоциите. Воглавно жените секогаш сексот го поврзуваат со емоциите.
Браво за тие кога можат нагоните да ги задоволат без емоции. Старомодна сум. Јас секогаш емоцијата ја поврзувам со сексот .А само емоција без секс многу тешко опстанува, со времето ќе се слее во рамнодушност.
Благодарам за комплиментот дека сум млада.Младоста одамна поминала покрај мене.Сексот без љубов е една потреба која доаѓа со годините на живот,повеке се случува кај луѓето во брак,за да ја разбијат малку брачната монотонија,или најбанално просто објаснето,да задоволиш потреба или нагон со нешто друго.Не си старомодна.само си млада сеуште за да влагаш во такви сексуални игри.Можно е и тој секс некогаш да потикне големи емоции па така настануваат разводи,менување партнери идр.
Ценејки спрема твоето мислење,ти си сега во најубавата младост,најумната,што знае како сака и колку сака,како треба и што не треба.Емоциите со времето бледеат душо,вечна љубов има само во бајките.Благодарам за комплиментот дека сум млада.Младоста одамна поминала покрај мене.