Колку е важна сликичката (аватар) на форумот?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Дали сте се запрашале и размислиле,може ли да се протолкува ликот што се крие со таа сликичка,дали самиот избор за аватар говори нешто за таа особа,носи ли некоја скриена порака или е само безвезен избор?Времето што го поминав изминатиов период со форумот,ми потврди дека карактерот на профилите во 80% одговаарат со сликичките.Разгледував слика и одговор,мислење,коментар и активност во темите и да знаете дека доста кажува изборот на слика со сета ова.Појасно кажано,одма знаев кој каков одговор ке ми даде,кој ке ме игнорира акој од "куртоазија"ќе лајкне. Интересно би било што мислите вие,дали можеме да се анализираме според сликичка и дадени мислења

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Па не баш, јас сменив 5-6 аватари, имав една бабетина на аватар порано, размислував да го ставам Дејвид Мојс ама мачорот ми прирасна при срце и плус ме мрзи да го менувам. Дали тоа значи дека мојот карактер е ист на мачор кој језиво се церека ?

th_template-philosoraptor.jpg

И филозораптор сакав да го ставам ама веќе некој го имаше ставено на форумов...:)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Па не баш, јас сменив 5-6 аватари, имав една бабетина на аватар порано, размислував да го ставам Дејвид Мојс ама мачорот ми прирасна при срце и плус ме мрзи да го менувам. Дали тоа значи дека мојот карактер е ист на мачор кој језиво се церека ?

th_template-philosoraptor.jpg

И филозораптор сакав да го ставам ама веќе некој го имаше ставено на форумов...:)
Многу убаво ти го одава карактерот и интелигенцијата што ја имаш,со доза на сарказам.Аватаро ти е само глава.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
До пред некое време имав аватар без боја, т.е. проѕирен. На црната тема беше црн, на белата бел. Што би кажувало ова за мене?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
До пред некое време имав аватар без боја, т.е. проѕирен. На црната тема беше црн, на белата бел. Што би кажувало ова за мене?
Најубаво ке биде да почнам да наплакам за психоанализа,а за твојот аватар без боја кажува многу.Нема кај тебе ова или она,цврсто стоиш зад твоите ставови,но душата ти е прозирна и секој може да види дека во суштина си добричина.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Најубаво ке биде да почнам да наплакам за психоанализа,а за твојот аватар без боја кажува многу.Нема кај тебе ова или она,цврсто стоиш зад твоите ставови,но душата ти е прозирна и секој може да види дека во суштина си добричина.
A овој сега што го користам? Што кажува тој аватар за мене?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
A овој сега што го користам? Што кажува тој аватар за мене?
Истото,карактерот не го менуваш,само расположението малку ти се подобрува,но пак имаш некоја сенка на душа.!100(y) должиш

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
А што со мојот аватар?
Аман бре луѓе,побарав да размислите за аватарот дали има некоја симболика,а не јас да ви гатам!Шала на страна,се е во полза на забава,но кралице моја,коначно вашето гордо достоинство ме примети.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen