Пријави ги де...ќе разгледа соодветниот модератор и ако треба ќе бришеДа се бришат мислења или не, прашање е сега. (поздрав до модератори ова)
Кој е ретардиран?!Не ти ја сфатив поентата изјасни се како што доликува...Се молат модераторици и модератори да не бришат мислења ако мислат дека се ретардирани. Фала фала.
не не, ми бришеле мислења пошо (веројатно?) не се соодветни, а само го цитирав членот во тема и му пишав тоа шо си мислеФ.Пријави ги де...ќе разгледа соодветниот модератор и ако треба ќе брише![]()
Све живо и диво.Кој е ретардиран?!Не ти ја сфатив поентата изјасни се како што доликува...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ок тогаш исконтактирај го тој модератор на соодветна тема и види која е причината наместо да нерекуваш ретардирани...најлесно е да се исповреѓаме и отераме кај што не треба...не не, ми бришеле мислења пошо (веројатно?) не се соодветни, а само го цитирав членот во тема и му пишав тоа шо си мислеФ.
Све живо и диво.
А што е он топик и поентата со „И тие веруваат во тебе“ при цитирање на нов, очигледно неискусен член?не не, ми бришеле мислења пошо (веројатно?) не се соодветни, а само го цитирав членот во тема и му пишав тоа шо си мислеФ.
Све живо и диво.
Moже да се мувне у чет муабети. Не мора дилитед одма.А што е он топик и поентата со „И тие веруваат во тебе“ при цитирање на нов, очигледно неискусен член?
Легитимна причина и ќе го оставам.