Заклучок од темава, прво прашај форумџија, потоа доктор. Оти докторот нема поим, дури учел бркал женски, гледал верверички. Форумџијата знае се. Затворете ги болниците.
Мала поправка. Расипан заб ДЕФИНИТИВНО НЕ СЕ „СТЕКНУВА“ преку ноќ или ден.Исто и расипан заб. Може за една вечер да го стекнеш. Може и преку ден. И после да се влечкаш со расипан заб 9 месеци додека потајно те убива.
Заклучок од темава, прво прашај форумџија, потоа доктор. Оти докторот нема поим, дури учел бркал женски, гледал верверички. Форумџијата знае се. Затворете ги болниците.
Треба време и процеси. Колку и да ја стегаш болката. Исто зависи и од човекот колку трпи болка, дали болката веднаш се појавува, дали е парадентопатичен. yada yada yada, ме разбираш.Исто и расипан заб. Може за една вечер да го стекнеш. Може и преку ден. И после да се влечкаш со расипан заб 9 месеци додека потајно те убива.
Изгледа тој ден трае повеќе од 1000 часови. Некој егзиден, нова мерна единица.Мала поправка. Расипан заб ДЕФИНИТИВНО НЕ СЕ „СТЕКНУВА“ преку ноќ или ден.
На жалост денешниве девојчиња тешко забременуваат,а некои одат и на вештачко оплодување,паѓа во вода од една вечер(ептем некоја малерозна)И масни наслаги истото може да го сторат.
Бременоста не е проблем кој со години се стекнува туку од една вечер. Исто и половите болести.
Ти тоа сериозно ? Знаеш ли колку стотици девојчиња познавам коишто забремениле од една ноќ ?На жалост денешниве девојчиња тешко забременуваат,а некои одат и на вештачко оплодување,паѓа во вода од една вечер(ептем некоја малерозна)
Познаваш малер девојчиња е неискусни момчиња.Ајде малку памет и на момчињата дајте.Ти тоа сериозно ? Знаеш ли колку стотици девојчиња познавам коишто забремениле од една ноќ ?
Целата работа се сврте околу едно момИче кое побара помош.Познаваш малер девојчиња е неискусни момчиња.Ајде малку памет и на момчињата дајте.
Па за потенцијална бременост треба машко Барем така не учеа, освен ако некој форумџија не се сложува со истото.Целата работа се сврте околу едно момИче кое побара помош.
Не дека и момчињата не се виновни.
Цело работно време ми помина и мене.Целата работа се сврте околу едно момИче кое побара помош.
Не дека и момчињата не се виновни.