Ама признај, ти годеше дискусијава, ти има разбиено монотонија.Цело работно време ми помина и мене.
Ама признај, ти годеше дискусијава, ти има разбиено монотонија.Цело работно време ми помина и мене.
Признавам,упорен си.ПофалбаАма признај, ти годеше дискусијава, ти има разбиено монотонија.
Ти тоа сериозно ? Знаеш ли колку стотици девојчиња познавам коишто забремениле од една ноќ ?
Не .. 40 - 45 од нив се школски што ги познавав од прво па се до 4та средно. Стотици пишав .. не значи дека се стотици .. нешто помалку се.Јас дали сто девојки се на се знам, а ни една од сите тие што ги знам не останала бремена од една ноќ...вистината е што се утепаа од опа-иха и се уште си јашаат, без ни едно дете позади нив...
Се согласувам со орхидеја, тие што ги знаеш ти или биле со неискусни машки или биле ептен малерозни...ама сто девојки да знам што на прва се опнале,забремениле и дете чуваат ( па и нека биде абортирале)...да не си во некоја таква група на луѓе што го јадат на прва? - во тој случај јасно ке ми биде како ги знаеш тие стотина
Јас дали сто девојки се на се знам, а ни една од сите тие што ги знам не останала бремена од една ноќ...вистината е што се утепаа од опа-иха и се уште си јашаат, без ни едно дете позади нив...
Се согласувам со орхидеја, тие што ги знаеш ти или биле со неискусни машки или биле ептен малерозни...ама сто девојки да знам што на прва се опнале,забремениле и дете чуваат ( па и нека биде абортирале)...да не си во некоја таква група на луѓе што го јадат на прва? - во тој случај јасно ке ми биде како ги знаеш тие стотина