Сакам да кажам/Сакам да прашам

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Ти тоа сериозно ? Знаеш ли колку стотици девојчиња познавам коишто забремениле од една ноќ ?

Јас дали сто девојки се на се знам, а ни една од сите тие што ги знам не останала бремена од една ноќ...вистината е што се утепаа од опа-иха и се уште си јашаат, без ни едно дете позади нив...
Се согласувам со орхидеја, тие што ги знаеш ти или биле со неискусни машки или биле ептен малерозни...ама сто девојки да знам што на прва се опнале,забремениле и дете чуваат ( па и нека биде абортирале)...да не си во некоја таква група на луѓе што го јадат на прва? - во тој случај јасно ке ми биде како ги знаеш тие стотина :)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Y1K991

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Јас дали сто девојки се на се знам, а ни една од сите тие што ги знам не останала бремена од една ноќ...вистината е што се утепаа од опа-иха и се уште си јашаат, без ни едно дете позади нив...
Се согласувам со орхидеја, тие што ги знаеш ти или биле со неискусни машки или биле ептен малерозни...ама сто девојки да знам што на прва се опнале,забремениле и дете чуваат ( па и нека биде абортирале)...да не си во некоја таква група на луѓе што го јадат на прва? - во тој случај јасно ке ми биде како ги знаеш тие стотина :)
Не .. 40 - 45 од нив се школски што ги познавав од прво па се до 4та средно. Стотици пишав .. не значи дека се стотици .. нешто помалку се.
Значи 40 - 45 школски и едно 20 - 30 онака општо што ги познавам .. од тука па и од други градови.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
:igra(wasntme)(y):igra

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Модераторите на ЦрноБело
1209065_623549461022567_897913428_n.jpg