Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Заклучок од темава, прво прашај форумџија, потоа доктор. Оти докторот нема поим, дури учел бркал женски, гледал верверички. Форумџијата знае се. Затворете ги болниците.

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Исто и расипан заб. Може за една вечер да го стекнеш. Може и преку ден. :D И после да се влечкаш со расипан заб 9 месеци додека потајно те убива.
Мала поправка. Расипан заб ДЕФИНИТИВНО НЕ СЕ „СТЕКНУВА“ преку ноќ или ден.

Заклучок од темава, прво прашај форумџија, потоа доктор. Оти докторот нема поим, дури учел бркал женски, гледал верверички. Форумџијата знае се. Затворете ги болниците.

И да, на се што сум дала одговор што е поврзано со медицина е затоа што сум имала претходно знаење за тоа. Медицинско знаење. Не било лаички во ниту еден, единствен момент.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Исто и расипан заб. Може за една вечер да го стекнеш. Може и преку ден. :D И после да се влечкаш со расипан заб 9 месеци додека потајно те убива.
Треба време и процеси. Колку и да ја стегаш болката. Исто зависи и од човекот колку трпи болка, дали болката веднаш се појавува, дали е парадентопатичен. yada yada yada, ме разбираш.
Половата болест зависи и од надворешен фактор - другата личност дали ја има. Заб не се расипува од друга личност. Човек не може да забремени освен ако нема интервенција од друга личност (или не се оплодува IN Vitro - е сосема свесен дека тоа што го сака, го прави).

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
И масни наслаги истото може да го сторат.
Бременоста не е проблем кој со години се стекнува туку од една вечер. Исто и половите болести.
На жалост денешниве девојчиња тешко забременуваат,а некои одат и на вештачко оплодување,паѓа во вода од една вечер(ептем некоја малерозна)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
На жалост денешниве девојчиња тешко забременуваат,а некои одат и на вештачко оплодување,паѓа во вода од една вечер(ептем некоја малерозна)
Ти тоа сериозно ? Знаеш ли колку стотици девојчиња познавам коишто забремениле од една ноќ ?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ти тоа сериозно ? Знаеш ли колку стотици девојчиња познавам коишто забремениле од една ноќ ?
Познаваш малер девојчиња е неискусни момчиња.Ајде малку памет и на момчињата дајте.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Познаваш малер девојчиња е неискусни момчиња.Ајде малку памет и на момчињата дајте.
Целата работа се сврте околу едно момИче кое побара помош.
Не дека и момчињата не се виновни.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and Farfalla

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Целата работа се сврте околу едно момИче кое побара помош.
Не дека и момчињата не се виновни.
Па за потенцијална бременост треба машко :) Барем така не учеа, освен ако некој форумџија не се сложува со истото. :svirka