Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
немаше никакви политички дискусии не се занесуј :zelen
Немаше но поттикнуваа. А во овој момент најмалку од се` што е потребно се политички дискусии. Имате ПП, никој не ви ја ускратува таа опција.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
A pile of horse manure has more substance in it in comparison with your tradition and culture, people. A culture so rich and diverse that could easily be over appreciated by a 9 year old. Where is that battlefield tactical nuclear device when you need one?

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Немаше но поттикнуваа. А во овој момент најмалку од се` што е потребно се политички дискусии. Имате ПП, никој не ви ја ускратува таа опција.
Тој што ти препознаваш некаде нешто што потикнува политика незначи дека и другите исто мислат ... упс забрави ја овде дека нема различности има едно умие ... и не ми звучи као онаа Мила која добиваше инструкции од некои што и како да пише овде на форумот т.е. да одговори, ќе си помислиме и за тебе така ...кисс:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Навистина уживам во поджанрот Дистопија, без разлика за каков медиум се работи. Филм, книга, стрип, кратка прича anything goes.
Што е сериозен знак дека нешто не е во ред со мене. Мислим збиља оно... :( Внатрешен судир, незадоволство со системот или со моменталната ситуација, помалку оптимизам од обично и сето тоа се проектира на потсвесна желба за нуклеар ексчејнџ. Дали е тоа тајната на се` поголемата популарност на тој жанр во светот? Или само непотребна интроспекција..... се до моментот кога човек се фаќа како на вики читка за нуклеарни бомби и ефектот на гама зрачењето. How millenarian my dear Outrider.

Што е најстрашно, тоа не почна со 1984 или Брејв њу ворлд, уште помалку со Мад макс, тредс или доктор стрејнџлав или дерние комбат.
Том Соер и Хаклбери Фин ме сјебаа скроз, на старт (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Saladin

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Во пола станови во зградава има струја, во пола нема. Во тие што нема, на пола штеќери има струја, на пола нема. Dafuq is going on?
306.gif
Битно мојот штеќер работи, нет имам, гајле си немам.
computer3.gif