Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
СДК си има посебна тема X Фактор Адриа :*

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Зшто само на мене не су ми ич интересни такфи дешафке како срвајвр,велики брат,икс фактор и ипсилон на кфадрат? У живот не сам глеаја серију од индиски,мексикански,шпански и турски калибар.Партија шах сс на сестру ми дете,табланет сс другари ми е мноо поинтересна стфар, озбиљно.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
O rainy day!
O happy day.
Here we go again. Колку е убаво кога по 2 години на форумов за првпат ќе ја искористиш можноста за игнорирање на некои членови. Да бидам искрен, ми недостига Хармонија и неговите разговори со дрвјата.
Гледам К-15 и се газам од смеење.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... секојдневно добивам повици за да се вратам на стариот форум, понуди за модераторства по подфоруми... дека сум недостигал, дека не сум смеел да напуштам сега...
Неубаво се чувствувам... па од мал бев таму, ама некако ко да ќе си го најдам овде местото чувствувам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Го читам(в) Белиот тигар и некако споредувам со нашево општество. Па и нема некоја огромна разлика. Трговски центри никнуваат како печурки после дожд. Најновото нешто е дека ѓорче ќе има еден.
А народот реално ни за леб нема.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Понекогаш стварно не знам што е подобро. Да одам на предавањата на кои треба да одам (и да слушам и она што не ме интересира) или да одам на предавањата на само еден професор и да слушам и предмети кои не ми се ни запишани, а знам дека ме интересираат и знам дека ќе научам нешто од професорот? Со едното ќе добијам знаење околу се` што ме интересира, ама ќе изгубам време дур да дипломирам, а со другото заштедувам ресурси. :/ Туби или кофи, д 4чен ис даун.