Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
И тоа шо викаш, навика. Јас сум информатички конформист, не седнувам на нет ако нема најмалку 14 инча во вертикала.

Sent by Atari
Woaaaa .. ја па неможам да отидам у ВЦ ако шољата не е бело светната. Инаку добивам запек

Sent by NASA's spaceship

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Woaaaa .. ја па неможам да отидам у ВЦ ако шољата не е бело светната. Инаку добивам запек

Sent by NASA's spaceship

До перцепција е. Не мислам да ги измачувам очите и да барам букви со интерпол на 2 инчи екранче а имам и почит кон сопствениот новчаник.

Sent by кинески дигитрон

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
До перцепција е. Не мислам да ги измачувам очите и да барам букви со интерпол на 2 инчи екранче а имам и почит кон сопствениот новчаник.

Sent by кинески дигитрон
Мене ми е сеедно дали го користам едното или другото. Важното е да има нешто да се користи.

Sent by првиот калкулатор шо се викал дигитрон.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
А да ве сенднам јас двајцата у еден DeLorean во Dark Ages па да треба да соберете по 800 food и 200 gold за да дојдете во feudal age?

Sent from my wololo uber-super-duper furious-the-monkey-boy.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А да ве сенднам јас двајцата у еден DeLorean во Dark Ages па да треба да соберете по 800 food и 200 gold за да дојдете во feudal age?

Sent from my wololo uber-super-duper furious-the-monkey-boy.

Многу струја троши пустиот, 1,21 GW не е шега...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Продавам мултифункционално ѓезве. Има опција за wireless поврзување со плинско или шпорет, може да се користи како универзален далечински управувач (за сите видови коли, тв-а, микробранови печки и сл.) и исто така постои можност за ве-ге-а поврзување со перална од каде може да се земе интернет.

Sent from my бољер using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider