Чет муабети (ти реков-ми рече)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Let's get back to reality. Ја гарантирам дека 90% од членовите ги прочитале правилата кога им биле пикнати под нос. Плус тоа нема директен линк од почетната страна на форумов.
Дап. И мислам дека под „За форумот“ треба да стојат правилата .. ерго да бидат директ достапни. But that's just my opinion.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Најдобро би било да го освежиш со едно форматирање, ама претходно тргни си на usb или сл. ако имаш нешто документи или нешто што ти треба. Инаку можеш и со антивирус да скенираш и да чистиш, ама тоа не е гаранција дека ќе го исчистиш.
Немам што да тргнам,се е избришано,дури и иконата за мај комјутер ја нема (facepalm) ексел,ворд,ништо ништо.....:nah

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Немам што да тргнам,се е избришано,дури и иконата за мај комјутер ја нема (facepalm) ексел,ворд,ништо ништо.....:nah
Ако не ти треба за играње, јас би ти препорачал да го однесеш на сервис и да побараш да ти стават ubuntu linux наместо windows. Имаш замена за офис алатките што е скоро иста, ги имаш повеќето интернет прелистувачи кои ги има за видноус... значи скоро се` е исто освен што нема да ти фаќа вируси и нема да може да играш игри што се за виндоус (поточно тие што се инсталираат, да не ме сфатиш грешка).

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Мене ме интересираше реперот за паметност,за другото не.:)
Е па тоа е целата поента што самиот тој си праша прво. Што не значи дека некој му ја покажал вистината. Но ако за него има репер на паметност, тогаш ќе ја прифати. Во друг случај, тролањето кон иронијата нема никаков удел.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Е па тоа е целата поента што самиот тој си праша прво. Што не значи дека некој му ја покажал вистината. Но ако за него има репер на паметност, тогаш ќе ја прифати. Во друг случај, тролањето кон иронијата нема никаков удел.
Незнам,она што ме интересираше тоа си прашав.