Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Malinna кога пишуваш постови на тема, место да ги пишуваш сите едни под други, користи го копчето измени и во еден пост пишувај си се што сакаш да кажеш. :) И не ни раскажа како било на Бора Бора, ако не сум била јас бар да ми раскаже некој што бил. :zelen

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
28
Malinna кога пишуваш постови на тема, место да ги пишуваш сите едни под други, користи го копчето измени и во еден пост пишувај си се што сакаш да кажеш. :) И не ни раскажа како било на Бора Бора, ако не сум била јас бар да ми раскаже некој што бил. :zelen
Дали имам пишано? Не се сеќавам, инаку бев како мала со родителите. Убаво е,само додека пливате може да ве подисплаши некоја желка,само плажата ја знам, пет дена в камп,ја немам добро прошетано,ама се надевам дека во иднина ќе одам пак!

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Што има врска никот со постот?
Мене ме интересираше значењето на постот не значењето на никот.
И сега ај објасни што е смешното во постот.

Ќе ти го кажам малку поинаку што е смешното во постот.
Здравје .. кога ќе се оженам, ќе и речам на жена ми .. нема потреба да правиме тест за бременост за да видиме дали си трудна, викни му на дедо боже .. он ако може и ако неможе, пак ќе може .. и ќе ти каже дали си трудна или не чедо божјо уметничко сликарско. И така ќе дознаеме дали е трудна или не е.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата

Ќе ти го кажам малку поинаку што е смешното во постот.
Здравје .. кога ќе се оженам, ќе и речам на жена ми .. нема потреба да правиме тест за бременост за да видиме дали си трудна, викни му на дедо боже .. он ако може и ако неможе, пак ќе може .. и ќе ти каже дали си трудна или не чедо божјо уметничко сликарско. И така ќе дознаеме дали е трудна или не е.
А јас ќе ти кажам малку поинаку што не е смешно на постот.
Жена ти ако е трудна,нема да добие.
Ако не е трудна ќе добие.
Месец,два,ќе трае да знаете без тест дали е трудна или не.
Има и други симптоми кои навестуваат бременост и со сигурност може да се каже дали е жена ти бремена или не.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
А јас ќе ти кажам малку поинаку што не е смешно на постот.
Жена ти ако е трудна,нема да добие.
Ако не е трудна ќе добие.
Месец,два,ќе трае да знаете без тест дали е трудна или не.
Има и други симптоми кои навестуваат бременост и со сигурност може да се каже дали е жена ти бремена или не.

Може и да и касне по некоја Х причина .. и да не биде трудна, а претходно сме пробале да направиме бебе.
И во твојов пост никаде не го спомна она претходното, Чедо Божјо кај што беше, и тоа што мене ми е смешно.
Може сака сепак да си направи тест, не е мое да и го забранам тоа.