Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мене па чудни ми се осмо-одделенки на штикли и у миничи, иако со патики не знаат да одат камо ли па на штикли. Али мода, јевеш га брате. Еднаш дур се шетав со другар низ плоштад гледам една што одговара на описов и се приближува до двајца така 40-годишни некаде. Коа ќе видам, татко и` бил овој, па уште и почна да ја фали колку убаво била облечена (која облечена бре, две крпчиња за бришење прозори на неа). Болна работа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Aquarius

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Недеља црнобели, има сл'нце, кој е слободан нека шета
Еве овј дн искочите у природу,нафафајте се,дишите чист кислород, сликните некој пејсаж,па дома да се вратите за ручак
Еве ја чекам доручак и киду на Жифкову карпу.Дада иамо ми куманофци едну карпу куде што идеф и се качуеф сфакакфи.Рекреација малце нели, да се види Куманоо од високо.А Жифкова се вика зшто некој Жифко паднаја од њума док се тепаја сс турчина за време на ропстфо.Заебана е на некои места, има карпе за качување, а за тија што немафмуда да се качуеф по карпе, има путинчиња
Поздраф Нездраф!

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Lena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Едно време стварно се убедував себе си дека „Игнорантноста е благослов“. Сега знам дека тоа е една од најголемите глупости некогаш изустени или напишани на било каков јазик со било какви знаци.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Luckky

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ве молам ! Старосна дискриминација! Поднесувам тужба.

Сакам да Ти кажам, јест да ситуацијата на ноќниот живот е ужасна, ама имај на ум дека и 30 годишните и 40 годишните имаат право да се забавуваат. Не се тие криви што немаат друго место.

Не ми беше зборот да не одат, за викенди цел град е таму собран.
Мене ме нервира тоа што некои од нив имаат деца, а манијачат девојчиња кои се како нивните деца. Вчера на излегување од таму еден кога се бутна во другарка ми фалеше уште јазик да и пушти. (puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Saladin

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Денес се видов со еден мој бивши ( од тинејџерските денови) кој го немам видено 8 години.
Шубаво е да се сретнеш со драга личност, да се прегрнеш, да ти се вратат сите најубави моменти (не во смисла на врската што поминала туку моменти од тој период), да видиш како сте преминале од палави дечишта во возрасни луѓе...
Дечкото е од друг град, сме изгубиле контакт ама ете...Денов ми се исполни со убавини :)