Критики за администрацијата

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
ne
ne jas saladine,vie potenciravte deka postojat provokacii.ne jas,ti spomna temi za sekoj clen,ne drug,ti,odnosno vie administracija aludirate deka ste si najdobri sto mozete,i toa bozemski e dovolno i se lutite na kritikite protiv koi ne se ,,borite,,so dela i popravanje na greskite tuku so odmazduvanje i odrejnuvanje od clenovite.tokmu zatoa se rece da se zatvori temata dur ne naucime sto e kritika i kako se prifaka i diskutira okolu istata.ne baraj sarkazam tamu kaj sto go nema.jas sakav da naglasam deka nesto sto spored mene ne ti umeese dobro e sto ne go pravis pak.ti smeta?a zosto?se nadevam deka nema da mi go izbrisete mislenjeto.nemam kirilica na telefon.

Затоа што тоа е критика за нешто порано.
Мал офтопик ако може да ти насликам: Имаше време кога ти беше доста понепријателски настроена и повеќе провоцираше. Не дека едно време после тоа се смири, но сеа некако (со исклучок на овие 2-3 испади) ми изгледаш по ок.

Се разбираме, нели?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Затоа што тоа е критика за нешто порано.
Мал офтопик ако може да ти насликам: Имаше време кога ти беше доста понепријателски настроена и повеќе провоцираше. Не дека едно време после тоа се смири, но сеа некако (со исклучок на овие 2-3 испади) ми изгледаш по ок.

Се разбираме, нели?

Да,и не ми смета.
Најверојатно е или така или ти така ме доживуваш,или се должи на помала активност.
Зошто тебе ти смета?
А околу порано и по не пријателски настроеноста,прости ми саладине ама неможев да бидам пријателски настроена кон луге што организираат погреби на живи луге.
А пред тоа ако можеш да признаеш тогаш би било тоа дека сум била пред понепријателскиот период,настроена пријателски.
И добро што сум се сменила,ако не друго еве има и таму напредок,може има нетрпеливост ама веќе никој не погребува живи луге а за истото да ги осудува оние што им укажувале дека тоа не е хумано.Да не речам крајно.
Сите сме понекогаш не хумани,погреб на жив човек,да му укажувам преку хумор и наводен сарказам,не.
Ете таму јас пак гледав сарказам во твоите постови.
И одкако ти укажав ти твојот однос го смени.
Од тогаш секој мој пост скоро го гледаш со саказам,или го испревртуваш(а околу ова не само мојот):)
Ама доволно е што не погребуваш повеќе,немора да си пријателски настроен кон мене,првото ми е побитно.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ете уште една провокација од твоја страна.
Ништа ново на овој земљи небеској.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево