Толкување на сонови

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Хфала Хоуп* и двете ги утепа несакајки, едното му викам стани бе нема шансе да си мртфо, како заману сс руку оно пројде и се лупне, на едното и глава му летна, што да прау што иам шаолински руке : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Што значи да сонуваш дека одиш на кафе со некој што не живееш повеќе?

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
што значи да сонуваш дека се караш во сон со некој другар???

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Пак го сонував истиот другар како се караме т.е не сакаше да одам со нив,и потоа се слизкав по земја. Што е оваааа?!!

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Пак го сонував истиот другар како се караме т.е не сакаше да одам со нив,и потоа се слизкав по земја. Што е оваааа?!!

Па најверојатно пак исто, сонот обично е обратнопропорционален од реалноста, ако на сон плачеш во живо ќе се смееш ако на сон се караш значи во живо ќе се радуваш или дружиш или па ќе бидеш поблиска со таа личност. Е сега ова дека не сакал да одиш со нив можеби во живо ќе те викне да одите некаде заедно... не знам стварно да не те лажам обрни повеќе внимание на таа личност т.е другарот па ако има нешто само ќе си се појави

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Па најверојатно пак исто, сонот обично е обратнопропорционален од реалноста, ако на сон плачеш во живо ќе се смееш ако на сон се караш значи во живо ќе се радуваш или дружиш или па ќе бидеш поблиска со таа личност. Е сега ова дека не сакал да одиш со нив можеби во живо ќе те викне да одите некаде заедно... не знам стварно да не те лажам обрни повеќе внимание на таа личност т.е другарот па ако има нешто само ќе си се појави

не се сложувам со ова,јас секогаш кога плачам во сон ми се случува некоја дешавка и плачам во јаве....

а јас ова паѓањево на земја би го протолкувала кој некој неуспех или непријатна ситуација во врска со тој другар....

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
и јас знам ако плачеш во сон дека ќе се смееш и обратно и тоа е точно ми се има многу пати случено... А за лизгањево е само неуспех на материјален план видов во соновник... не знам колку е точно сепак ви благодаррам :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
не се сложувам со ова,јас секогаш кога плачам во сон ми се случува некоја дешавка и плачам во јаве....
кај секој различно е кај мене на пример нема никако влијание сонот со јавето.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi