Критики за администрацијата

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Дај бе ставете више еднаш потврда на e-mail .. Шо е ова трски и руси се регистрираат тука .. мислиш којзнае колку е тешко да се стави опцијата. -.-

(не го ставам во предлози бе)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас сакам да го прашам ipopovski каде тоа најде провокација? Каде?
Јас пак мислев дека кај што не сум јас,царува мир и благосостојба. :zelen

Он.Јас нема да присуствувам од неоправдани причини.

Овде виде провокација? Па ти бе друже провокации не гледаш каде што ги има ама затоа ги гледаш кај што ги нема. На твој форум ти си најнеактивниот тука, пратиш ништо и казнуваш врз основа на која страна дува ветерот во јужен Киргистан. Јас тврдам дека 80% од опомените и казните кои ТИ ги имаш доделено се тотално без никаква подлабока причина, а сето тоа се должи на твоето „присуство“ на форумов. И пред да кажеш „Читам јас, гледам што се случува“ ќе ти кажам дека и јас читам и гледам што се случува. Извини ама те нема, донесуваш премногу грешни одлуки и ако некој е одговорен за неразвојот на форумов си токму ТИ. Твоите казни и казнени поени мене не ми значат ништо, ама баш ништо, слободно и 200 стави ми ако сакаш ама она што вреднувам се дејствувања од оние кои би требало да го водат форумот и да создадат атмосфера. За жал твоите дејствувања се очајни и сето тоа поради твоето неприсуство на форумов и носење брзи одлуки.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас сакам да го прашам ipopovski каде тоа најде провокација? Каде?

Овде виде провокација? Па ти бе друже провокации не гледаш каде што ги има ама затоа ги гледаш кај што ги нема. На твој форум ти си најнеактивниот тука, пратиш ништо и казнуваш врз основа на која страна дува ветерот во јужен Киргистан. Јас тврдам дека 80% од опомените и казните кои ТИ ги имаш доделено се тотално без никаква подлабока причина, а сето тоа се должи на твоето „присуство“ на форумов. И пред да кажеш „Читам јас, гледам што се случува“ ќе ти кажам дека и јас читам и гледам што се случува. Извини ама те нема, донесуваш премногу грешни одлуки и ако некој е одговорен за неразвојот на форумов си токму ТИ. Твоите казни и казнени поени мене не ми значат ништо, ама баш ништо, слободно и 200 стави ми ако сакаш ама она што вреднувам се дејствувања од оние кои би требало да го водат форумот и да создадат атмосфера. За жал твоите дејствувања се очајни и сето тоа поради твоето неприсуство на форумов и носење брзи одлуки.

Ако не ти го прочитав постот,немаше ни да знам оти ме опомениле,оти не ми стигна известување.:)
Штом не ти значат неговите опомени пробај да не го приметуваш.
Форумот е таков каков што е,после се замисли јас се навикнав.
И кога нема вакви испади ми е терсене.
Некои луге слушнале за она ,,кратко и јасно,, ама не го разбрале значењето на сето тоа.
Мерка за провокација не постои.
Така да,навикни се дека овде мерката за се е админот.
И судија и кадија и адвокат и психолог и уролог,се со ред може да биде.
Се она што тој смета дека му е потребно на фомумов.
Можеби и ова ке се сфати како провокација а е чиста вистина,само сакав тебе да пробам да ти објаснам дека мораш да се навикнеш.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај заеби...многу си напнато девојче нема потреба од толку нервози...не се караме дискутираме ...очигледно тоа не ти е јасно тебе...
Само се чудам како модераторите го лајкнуваат она за кое админот дава казнени поени.
Ништо лично против авторот на не цензурираниот збор,а богами ни против модераторите.
Само мал пример дека има ,,правила,, и правила.
А ништо лично немам ни против тоа.
Чисто само за оние што тврдат дека важат за сите.

Друго се си е таман.Дури и листата на модератори е обновена конечно.
Хоуп богами се труди во својот дел.
Саладин не спојува теми без врска,со сосема трет наслов.
Супер модераторите со право си го носат епитетот.
И така натаму.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Само се чудам како модераторите го лајкнуваат она за кое админот дава казнени поени.
Ништо лично против авторот на не цензурираниот збор,а богами ни против модераторите.
Само мал пример дека има ,,правила,, и правила.
А ништо лично немам ни против тоа.
Чисто само за оние што тврдат дека важат за сите.

Друго се си е таман.Дури и листата на модератори е обновена конечно.
Хоуп богами се труди во својот дел.
Саладин не спојува теми без врска,со сосема трет наслов.
Супер модераторите со право си го носат епитетот.
И така натаму.
Јас го лајкнав тоа де, не генерализирај на сите модератори. :)
И го лајкнав зошто конечно се сети да не и пишува пошто очигледно не се разбираат, а не како што си ја видела таа страна ти дека сум го лајкнала делот кај што и рекла дека е напната.
Фала ти за пофалбите, ама мислам дека некогаш стварно неосновано пишуваш само за да искритикуваш некого.
А нема потреба навистина, зошто да го правиме форумов бојно поле?
И уште нешто, зошто тебе ти смета се што правиме ние и не следиш насекаде барајќи макар ситна грешка да не искараш, искритикуваш и дадеш до знаење што смееме или не, а ние не смееме да кажеме збор на работите како пример оваа?
Простете
Кој како влегува во администрација :zelen
1452555_1429958237221070_1837934954_n.jpg
Кој е тука третиран како Бог Мели, како што напомена ти еднаш? :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас го лајкнав тоа де, не генерализирај на сите модератори. :)
И го лајкнав зошто конечно се сети да не и пишува пошто очигледно не се разбираат, а не како што си ја видела таа страна ти дека сум го лајкнала делот кај што и рекла дека е напната.
Фала ти за пофалбите, ама мислам дека некогаш стварно неосновано пишуваш само за да искритикуваш некого.
А нема потреба навистина, зошто да го правиме форумов бојно поле?

Јас многу убаво објаснив,чудно ми е кога дел од администрација лајкува нешто што кога ке и текне на истата администрација го казнува.
А не дека се исплашив да спомнам кој од администација.:)
Околу бојните полиња....зарем толку сериозно и до тој степен ги перцепираш работите?
Повели исцитирај ме што критикувам неосновано,,некогаш,,.
Може во право си.:)

• Ми се допаѓа

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас многу убаво објаснив,чудно ми е кога дел од администрација лајкува нешто што кога ке и текне на истата администрација го казнува.
А не дека се исплашив да спомнам кој од администација.:)
Околу бојните полиња....зарем толку сериозно и до тој степен ги перцепираш работите?
Повели исцитирај ме што критикувам неосновано,,понекогаш,,.
Може во право си.:)
Премногу си ангажирана во ловење грешки и пропусти на администрацијата, што и со мене стоеше добро, а сега насекаде ме следиш да ми најдеш пропусти, ме цитираш на секое, ми укажуваш дека грешам...
Извини, ама се си има граници и не можеш да очекуваш форумот да се прилагоди на тебе.
Биди си ти, кулирај малце, дружи се, па ако имаш некоја забелешка за некого повели пиши му порака ако веќе не можеш да издржиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Премногу си ангажирана во ловење грешки и пропусти на администрацијата, што и со мене стоеше добро, а сега насекаде ме следиш да ми најдеш пропусти, ме цитираш на секое, ми укажуваш дека грешам...
Извини, ама се си има граници и не можеш да очекуваш форумот да се прилагоди на тебе.
Биди си ти, кулирај малце, дружи се, па ако имаш некоја забелешка за некого повели пиши му порака ако веќе не можеш да издржиш.

Не ми одговори за она што обвинуваш.:)
Ако некому му сметаат критиките и очекува само позитивните коментари да се на форум а негативните во порака јас тоа не го сметам за не стоење добро,но убаво што ме извести на начинот на кој не сакаш да бидеш известена.
Но ете мене не ми смета.
И уште сметам дека стојам добро.:)

• Ми се допаѓа

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не ми одговори за она што обвинуваш.:)
Ако некому му сметаат критиките и очекува само позитивните коментари да се на форум а негативните во порака јас тоа не го сметам за не стоење добро,но убаво што ме извести на начинот на кој не сакаш да бидеш известена.
Но ете мене не ми смета.
И уште сметам дека стојам добро.:)
Така е тоа Мели ќе ме искритикуваш ти, ќе те искритикувам јас, исти права имаме сите нели?
Тебе ти смета тоа, ок, ти ја кажав причината зошто беше лајкот, а мене ми смета тоа ете ко пример случајот со погоре сликата во папараци, па константно критикување и барање грешки...
Тоа е, ништо лично или намерно.