Чет муабети (ти реков-ми рече)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не. И после јас сум бил негативец и не знам ти што.
Муабетов е дека врз неговото мислење сакаше да се направиш ти паметна, демек којзнае што напишал. Ете така си размислува човекот и така си напишал. Ти барем не би требало да правиш вака како што направи, работата не би требало да ти дозволува. Небитно. Прашај го него околу тоа дали го има и колку е добар ако го има. Јас нити сум женско, нити имам повеќе од 30 за да знам да ти одговорам, а нити пак тоа беше мое мислење.
Види...не знам кој ти е проблемот со мене што мора да ми одиш контра...ама нема врска, твоја работа си е тоа...
Второ, воопшто не сакав да се правам паметна, ама реченица од типот “уживајте дури можете оти после 30 е крај на светот“ ме иритира и реагирам (а типот имаше пишано нешто такво)...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Види...не знам кој ти е проблемот со мене што мора да ми одиш контра...ама нема врска, твоја работа си е тоа...
Второ, воопшто не сакав да се правам паметна, ама реченица од типот “уживајте дури можете оти после 30 е крај на светот“ ме иритира и реагирам (а типот имаше пишано нешто такво)...

Крај на светот не видов да напишал, ама си напишал нешто друго што ти си го протолкува како што тебе би ти одговарало. Јас немам проблем со тебе, туку со твојата постапка која не е воопшто на место.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Крај на светот не видов да напишал, ама си напишал нешто друго што ти си го протолкува како што тебе би ти одговарало. Јас немам проблем со тебе, туку со твојата постапка која не е воопшто на место.
Види..го прптолкував онака како што го сфатив, а не како што ми одговара...не е ни битно..сите си имаме различни гледишта на работите...
А извини, ама и мнооогу твои постапки не биле на место( па мислам дека не си баш подобен за ваков коментар :zelen ) , па никому ништо, ти си таков, така си сакаш да комуницираш, во ред...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Види..го прптолкував онака како што го сфатив, а не како што ми одговара...не е ни битно..сите си имаме различни гледишта на работите...
А извини, ама и мнооогу твои постапки не биле на место( па мислам дека не си баш подобен за ваков коментар :zelen ) , па никому ништо, ти си таков, така си сакаш да комуницираш, во ред...

Нема потреба да ми велиш „извини“ и онака не мислиш да се извинуваш. Трк побарај некоја моја постапка за да ми вратиш сеа. Ако бараме кој за каков коментар е подобен би излегло дека на форумов ќе треба да си ќутиме сите. Ама хеј, некој викаше дека молчењето е мудрост. ;)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Нема потреба да ми велиш „извини“ и онака не мислиш да се извинуваш. Трк побарај некоја моја постапка за да ми вратиш сеа. Ако бараме кој за каков коментар е подобен би излегло дека на форумов ќе треба да си ќутиме сите. Ама хеј, некој викаше дека молчењето е мудрост. ;)
Не, таман работа...не барам, нема потреба...нема што да ти вратам , не сме деца...а и нема што да исправаме криви дрини кој што како...
А, да...уште си стојам дека молчењето е мудрост, а тоа не значи да си нем...(како што ме протолкува тогаш) нели?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не, таман работа...не барам, нема потреба...нема што да ти вратам , не сме деца...а и нема што да исправаме криви дрини кој што како...
А, да...уште си стојам дека молчењето е мудрост, а тоа не значи да си нем...(како што ме протолкува тогаш) нели?

Не, не. Воопшто. Тоа би значело дека ако си заминеш среде дискусија би значело дека си победил зашто си излегол помудар зашто си молчел. :D

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не, не. Воопшто. Тоа би значело дека ако си заминиш среде дискусија би значело дека си победил зашто си излегол помудар зашто си молчел. :D
Види, види како си ме следел...сите коментари ми ги знаеш наизуст...да не знаев дека ова е кажано саркастично, дури и поласкана ќе бев...:)