Антипатични актери

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО и МЕТ ДЕЈМОН!!! Антипатични... дури језиви ми се.....

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Дооолга листа...
1. Tom Cruise
top_list_highest_earning_male_actors.jpg

2. Sarah Jessica Parkeр
images

3. Robert Pattinson
robert-pattinson-twilight-lead.jpg

4. Will Ferrell
Will_Ferrell.jpg

5. Alyson Denisof
220px-Alyson_Hannigan.jpg

6. Taylor Lauther
images

7. Jullija Roberts
Julia-Roberts.jpg

8. Sandra Bullock
sandra_bullock_97525941.jpg

9. Zooey Deschanel
images

10. Ben Afleck
images

П.С ако некој ми препорачува филм, нека ги нема овие во филмот.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Saladin

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Блејк Лајвли - Коконава не дека е па некоја јака глумица, ама едноставно не ја варам.
Ај да кажеш таква ѝ е најпознатата улога, ама општо што сум ја гледала ми делува лигаво, празноглаво и досадно.
Шиа Лебоф - Чудно типче, ситно, премногу изгубено...единствено би му давала улоги ко guy in background.
Тоби Мегваер - Ко браќа да се со погорниов. Шљапнато типче поради кое мразев да го гледам Спајдермен.
Еди Марфи - Да, постојат уште негови филмчиња на кои се смеам, ама човеков ја отупе. Секоја смешна улога мора тој да ја толкува. Ќе си биде сам себе и жена, мајка, комшија, наслон за стол, слугинка...
Ќе се сложам и за Алисон Ханиган и Ана Фарис што сте ги спомнале. И овие ко сестри да се. Првава ми е чисто одвратна и шуплива, без никаков квалитет, а Ана ми е безвезна, нешто ко понапредна верзија на Кристен поради тоа што има две фаци - или ќе се смее ко зелена, или ќе стои опулена.
Исто и лепојкине од калибар на Џенифер Лопез, Мадона и Парис Хилтон што сакаат насекаде да се пикнат, а за суво мандало не ги бива.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Џек Николсон,Анџелина Џоли,Тарантино,Џим Кери.....ма немам желба ни слика да им ставам.(worried)

Зошто??

Мислам повеќево други што се спомнати тука се можда ради лоша, подпросечна или ограничена глума, но зошто Џек?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Одвај ја ставив сликава нееможам да ја гледам.
220px-Uma_Thurman_photographed_by_Jiyang_Chen.jpg

This. Не знам амебата како успеала да се пробие во А продукција (facepalm) аморфна појава со никаква глума. Единствено нешто полошо од неа се само филмовите во кои се појавува. Женска варијанта на Стивен Сигал, камено лице.
Има и своја наследничка во непрепознатливоста и иритантноста, глумица како родена да игра леш во серии како онаа ЦСИ но и покрај тоа добива главни улоги...

14077160_ori.jpg

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Мојот прв пост денес го посветувам на една личност, по некоја случајност и актер, а инспирација за постов ми беше филмот Магнолиа кој сакав да го гледам, ми изгледаше како нешто што би ми се допаднало, ама ете сепак не, покрај некои работи не можам да преминам.

Том Круз, исфорсиран актер кој никако не ми се вклопува во светот на филмовите.
Подпросечен актер и овратно човече и колку и да имам желба да изгледам филм со него, не можам навистина и секој филм во кој Томче има макар секунд појавување го ставам во листата на најутка филмови на сите времиња.
И уште не ми е јасно како изборот на некои толку добри режисери паднал баш кај него.
Зар малце им се актери?!

Ете да го земам пример Eyes Wide Shut. Таков избор на актери, лепота до лепота, убаво скоцкано се, милина за очи, и се појавува Том Круз и тоа гол. И оди после гледај го филмот сконцентрирано. И не дека беше нешто, просечно, бавно и досадно филмче со една до две добри сцени. Ама ај Кјубрик бил во прашање, па мора да се сака, башка цицики и секс на кило....
Друга приказна нема врска.

Муабетот беше, дека на листата на мои антипатични актери, на врвот, највисоко горе, каде никој не може да го достигне се наоѓа Том Круз, па неколку празни места надоле и следува друштвото што сум го набројала неколку поста погоре.
А вака да бирам женска верзија на Круз и чисто онака да не биде сам на врвот, ќе ја одберам Сандра Булок :бљак

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Мојот прв пост денес го посветувам на една личност, по некоја случајност и актер, а инспирација за постов ми беше филмот Магнолиа кој сакав да го гледам, ми изгледаше како нешто што би ми се допаднало, ама ете сепак не, покрај некои работи не можам да преминам.

Том Круз, исфорсиран актер кој никако не ми се вклопува во светот на филмовите.
Подпросечен актер и овратно човече и колку и да имам желба да изгледам филм со него, не можам навистина и секој филм во кој Томче има макар секунд појавување го ставам во листата на најутка филмови на сите времиња.
И уште не ми е јасно како изборот на некои толку добри режисери паднал баш кај него.
Зар малце им се актери?!

Ете да го земам пример Eyes Wide Shut. Таков избор на актери, лепота до лепота, убаво скоцкано се, милина за очи, и се појавува Том Круз и тоа гол. И оди после гледај го филмот сконцентрирано. И не дека беше нешто, просечно, бавно и досадно филмче со една до две добри сцени. Ама ај Кјубрик бил во прашање, па мора да се сака, башка цицики и секс на кило....
Друга приказна нема врска.

Муабетот беше, дека на листата на мои антипатични актери, на врвот, највисоко горе, каде никој не може да го достигне се наоѓа Том Круз, па неколку празни места надоле и следува друштвото што сум го набројала неколку поста погоре.
А вака да бирам женска верзија на Круз и чисто онака да не биде сам на врвот, ќе ја одберам Сандра Булок :бљак

Tommy boy, the pipes the pipes are calling...:zelen

Просек бре. Тежок просек. Го ставаат во стварно добри филмови, но толку бездушно ми глуми човекот...
Мислам дека е преценет. Оттука трга цел проблем. Во Новела за сонот ко што погоре пиша, каде од режисер до женска улога све погодено, ти се појавува типов кој буквално изгледа ко да ја рецитира својата улога. Едино ми влага во концепт во филмот Rainman, пошо таму е бесчувствутелно јапи ропачиште кое го злоупотребува својот брат. Другите филмови ги прави просек. Рецимо „Последниот Самурај“ можеше да изгледа 10 пати подобар ако на негово место играше Блум или да не зборам за Liam Neeson. Овој Томи осим за лепојка манекен демек (пак ќе кажам и тука е субјективно) за друго е тежок просек,

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*