Антипатични актери

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
20130111090018ben-affleck.jpg

Не можам да го гледам значи. Толку ми е антипатичен, во сите филмови ја имаа таа една иста фаца, никаква емоција, ништо. Не ни можам да догледам филм со него, гасам на половина.

robert-pattinson-kristen-stewart-taylor-lautner-teen-choice-awards-2012-05.jpg

Кога ќе видам дека ја ставаат во листата за најубави жени во светот, коса ми се крева. Навреда за женската убавина е тоа. Труп, без никакви емоции, катастрофална глума...

42178_pro.jpg

Го гледавме со другарките That's my boy. Eден збор - УЖАС! Уште од порано не ми се допаѓаше, ама со таа улога го достигна врвот на ступидноста.
scarlett-johansson-hairstyle-3.jpg

За убава, убава е. Ама не знае да глуми. Секаде иста е буквално.
MV5BMTg0MDc3ODUwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk2NjY4Nw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

За овој не ни ми се коментира.

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Како може најбудала и едн од најхаризматични позитифци на планету да ти е антипатик ? : )
aли ти си знаеш, гуљам си за тфои године : )

Антипатик ми е само со неговата физичка појава , не коментирам за неговата позитивност .

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Кристен Струјата.. упс Стjуарт,Роберт Патосон ..упс Патинсон,Тејлор Лотнер или Лаутнер :zelen ..Одбивни,одвратни,антипатични..поради нив ниеден дел од филомот Самрак го немам гледано..

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
foREVer бе (wasntme) Како беее Џим Кери?? Ана Фарис? Стив Карееел? Ен Хатевеј?? Ај можам да разберам за Џим, секогаш глуми идиот, а тука е и Ана. Ама Стив и Ен? No puedo comprender. (shake)

billy-bob-thornton-9542137-1-sized.jpg
1351182578_angelina-jolie-290.jpg

B.jpg
lindsay_lohan--300x300.jpg
(puke)
Имаш лајк од мене за Били Боб Торнтон. Пред некое време му го гледав Mr. Woodcock, а претходно и Bad News Bears, антипатичен лик дефинитивно. Па и Лохан ми е тука некаде, а овие двете што се на сликата кои се? Прв пат ги гледам.

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Онаа Џулија Робертс ми е антипатична еден тон, никогаш не сум ја сакала...а од мажите e Џон Војт !!!!
jonvoight.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and parvati

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
foREVer бе (wasntme) Како беее Џим Кери?? Ана Фарис? Стив Карееел? Ен Хатевеј?? Ај можам да разберам за Џим, секогаш глуми идиот, а тука е и Ана. Ама Стив и Ен? No puedo comprender. (shake)
За Ен ми е некако и мене самата чудно, пошо од една страна ми е слатка, ама од друга страна сериозно кога ќе отвори уста ми е страшна.
А Стив, аууу. Едвај го изгледав филмот шо му е со Ема Стоун и Рајан Гослинг.

Да продолжам со листата... Дечкото шо го глуми Хари Потер, Даниел something. Не ми се допаѓа нималку серијалот филмови за Хари Потер, а дечково во кој филм и да глуми, секогаш ќе ме потсеќа на малиот волшебник, така да I dislike him.

Орландо Блум. Не ми е нешто многу антипатичен, ама кога ќе видам како се лигават некои по него, како бил најубавиот, најсексиот, све нај човек на планетава... Е тогаш ми станува многу антипатик. Не ми е ни малце убав, никогаш не ми бил.

Меган Фокс... немам некое посебно мислење за неа, овде ја ставам само заради тоа што ми изгледа како Анџелина Џоли wannabe. Косата, очите, усните, тетоважите, целата нејзина става. Не изгради нејзин имиџ, туку директно отиде на проверено. A yбава е, не викам не. Како актерка ми е просечна.