Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Пред пола година бев убедена дека вечерва ќе бидам тука со мужот ми...ама, пуста желба остана неостварена.
sigh.gif

Milan, Italy.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Толку ти е срам што си кељав па и пред домашните носиш капа?
Цела ноќ го мислеше ова? Ма дај. Мислев дека денешнава младина е поинвентивна.
Плус се пишува ќелав, не кељав. До кога со овие србизми?
Трето, Аквариус има повеќе коса од тебе, татко ти и дедо ти заедно.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
И овие ноемвриски ладовинки галат.
Неделниве пладниња почнав да ги љубам, а ги колнев и пцуев заедно дека беа досадни, смуртени. Исто ко пензионери. Можеби јас сум била само таква, а несвесна за таа декларација што си ја шетам...
И салепот ми е поубав. Си го таманам секоја зима. Оваа година почнав нешто порано.
Го чекам и понеделник да се скрасам на моето биро и да ги преживувам сите стресови од работните обврски одново и одново...
Нејсе, убаво е.
Овие ладовинки ме топлат.
Мислам дека сум среќна.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Глеаш Star Trek - Generations и одеднаш клингонците имаат црвена крв, Пикард пола саат му збори на Кирк дека се у нексус и ништо таму не е реално и после пола саат дрвење овој иде и му вика „Па овде ништо не е реално.“ (facepalm) е баш ко што е на смајливо требаше да изреагира (пошто тој на смајлито е Пикард). Во овој Стар Трек од планета до ѕвезда проектил патува 5 секунди (со брзина ко обичен проектил). И на крај го спречуваат нексусот ама Кирк умира, а фино лепо можеа да феилнат уште еднаш за да ги фати нексусот уште еднаш па да се вратат и да бидат сите живи и здрави, ама не! Сигурно тоа режисери продуценти и остали рекле „Абе ај да направиме Стар Трек кој ќе биде полн со нелогичности“. It's so not Star Trek.