Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Јок. Која математика? 1,2, дискретна, линеарни, дпс, нумеричка? Која?
Па да ти кажам искрено не сум баш сигурна дека има толку многу математики на електро е ги има ама сега баш за сите посебно да ве оценуваат не ми се верува. А иначе математика 1 мислам положи ама 2то те заебава сепак доста работи се случуваат не може мојата видовитост се да запамти :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па да ти кажам искрено не сум баш сигурна дека има толку многу математики на електро е ги има ама сега баш за сите посебно да ве оценуваат не ми се верува. А иначе математика 1 мислам положи ама 2то те заебава сепак доста работи се случуваат не може мојата видовитост се да запамти :D

Толку се редовните, има и уште нешто изборни. Сите посебни предмети и поврзани еден со друг. А ти до кај стигна? Положи статистика?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Толку се редовните, има и уште нешто изборни. Сите посебни предмети и поврзани еден со друг. А ти до кај стигна? Положи статистика?
Статистика хаха ти текна а? :D
И сега 2 ката ја имаш положено или не?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Одамна те издаде бугарскиот пасош, од раѓање :) Инаку, да.
хаха памет за друг форум да не го спомнувам :D
иначе ја сменив факултет поточно универзитет чисто информативно :) и статистика одамна имам положено :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
хаха памет за друг форум да не го спомнувам :D
иначе ја сменив факултет поточно универзитет чисто информативно :) и статистика одамна имам положено :)

Нешто кај што нема математики? :D Уште пиеш чај од јаболко и цимет?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Нешто кај што нема математики? :D Уште пиеш чај од јаболко и цимет?
пијам пијам и не исти е факултетот само универзитетот е друг така да пак има математика ама и неа одамна ја расчистив :)
и сега што испадна место тебе да ти гатам ја себе си гатам :D

Ам не сум јас видовити Милан тарот :D Еве кој знае такви работи слободно нека ти предвидува судбини
не ја лажи мојата видовитост се уште не ја препознава :D само кај тебе делува овај се јавува и уште кај некои :D