Исцртувајќи патна мрежа околу Крива Паланка, забележав дека сателитот 'фатил' авион во лет, североисточно од градот. Имам читано дека на Гугл Мпас има повеќе слики каде што е фатен авион, ама ова е прв над Македонија.
Мора да постои некое тестирање или курс...а да си прашаш во пожарна, некои од вработените ќе ти објаснат...Сакам да прашам
-Знае ли некој/а која е постапката за да се стани пожарникар?
Подразбрав нешто, демек требало да се заврши некојси курс, а јас.... немам баш слушнато за тоа во Прилеп.
Мора да постои некое тестирање или курс...а да си прашаш во пожарна, некои од вработените ќе ти објаснат...
А пред се мислам дека ќе ти треба партиска книшка...
И ако се информиаш, те замолувам ако сакаш да ме известиш, и мене ме интересира за мој близок ок?
Верувај ми, не сакаш да исчезнеш. Имаш сили. И збирот од проблеми не го гледај како хаос. Подели ги проблемите еден по еден и решавај ги. Не се предавај толку лесно. Покажи дека си силна и дека можеш да се справиш со проблемите.СДК сакам да исчезнам, ништо не е како што треба да биде, се е хаос за кој ми треба уште 100 животи за да се среди.Немам сили.
Умрен е човекот ама коа реков дека е умрен од цироза некој негодуваше дека ете не е од пиење.....ајде еве и веќе да не чујам ни збор.
http://republika.mk/?p=156061