те пријавив за офф топик,да си знаешАјде, вечерва сум на добро расположение, двајцата ќе се удриме
не лажи,ти кога си добро расположен не седиш на форум
те пријавив за офф топик,да си знаешАјде, вечерва сум на добро расположение, двајцата ќе се удриме
Е оди врати се сега да видиш дека си утнала со пријавата !те пријавив за офф топик,да си знаеш
не лажи,ти кога си добро расположен не седиш на форум
Е оди врати се сега да видиш дека си утнала со пријавата !
Како се нарекуваа? Па според тебе вероватно „валкано играње“Тоа е и дел од твојот карактер баш таков каков и што те проценив
Како се нарекуваа овие постапки?
Иначе не беше пријавен,можеш да си провериш ако сакаш.
Како се нарекуваа? Па според тебе вероватно „валкано играње“
Знам дека не бев пријавен
Според мене се нарекува заборавање. Пошто многу работи сакам да кажам во врска со факторов, па цело време се навраќам назад. На многу коментари претходно имав направено едитПрашав според мене или ти се обратив тебе?
Нема зошшто да прашам според мене кога јас знам како ги нарекувам.
Но не битно.
Во вакви случаеви избегнувањето на одговорот од твоја страна е исто така нормална работа.
Знам,знам.Немам попаметна работа,се мешам во приватните работи(или што би рекла јас,го коментирам она што го уочувам.Некогаш утнувам со проценка,некогаш не.Она првото,ретко за сега,да не речам ич. )
Јас сум Тарзан, цар на џунглата. Јас сум Тарзан, цар на џунглата. Јас сум Тарзан, цар на џунглата. Јас сум Тарзан, цар на џунглата. Јас сум Тарзан, цар на џунглата. Јас сум Тарзан, цар на џунглата.