Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Колку е жално кога гледаш дека ништо не може да им ја одврати желбата за пари и материјални вредности на луѓето.
И после една смрт, парите се побитни од животот. Не се сите незгоди низ животот животни лекции и не секој учи од грешки и несреќи. За жал!

Демек па ако ги донираат нема да завршат во нечиј џеб.

Упс...се извинувам за грешката, Нечии џебови требаше. Али да, похумано е да ги донираат за нечии џебови (кои веќе се полни) одошто да си ги задржат за својот.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Демек па ако ги донираат нема да завршат во нечиј џеб.

Упс...се извинувам за грешката, Нечии џебови требаше. Али да, похумано е да ги донираат за нечии џебови (кои веќе се полни) одошто да си ги задржат за својот.
Очекувано ми беше ова, затоа имав и напишано подоле дека мене ми е одвратно и нехумано и многу нечовечки и немам друг коментар, ама ај си реков бар во вакви случаи ќе се воздржат да контраат и мудруваат, па го избришав.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Намената на парите нели била за спас на детето, а не за комфорен живот на родителите.
Ќе настрада некое друго дете кога ќе се собираат пари повторно некаде, поради `примерот` како овој луѓето нема да донираат или ќе донираат помалку.
Друга бизарност е самата сума, 2 милиони евра за операција?! Лекарите често се краен гној на системот кој уценува знаејќи дека се работи за деца...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Talking about Halloween...Ферги маскирана во Сузана Спасовска.
1383236947_fergie-josh-duhamel-350.jpg

А ние ваму ѝ се ругаме кога вика дека е влијателна и Лејди Гага пред Лејди Гага.
Ако.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle, alba and Gemini