Сакам да кажам/Сакам да прашам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Многу тупат на фб за Тоше. #СекоеЧудоЗаТриДена

Арно барем некој на некој начин покажува дека се секава на нешто вредно.
Нашиве телевизии по една емисија да посветеа наместо да се чаламеа со рецитали за нивната нова технологија не ке беше лошо.
Во последно време освен позитивни критики за една партија и негативни за друга(политика),сообраќајки и колку тоа ние добро живееме,турски и индиски серии,ништо друго не може да се види ако ке се уклучи телевиизорот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
„Сѐ слушам, освен рок/метал и рап“ е еквивалент на „Слушам кичерај, ама неќам да признаам“.
Нема личност која не слуша Џенани и Лонци, Лукаси, Кромидоси и слични тракатаници, а која ми го нема кажано ова.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and Selene

marija993mk

Нов член
16 октомври 2013
2
1
3
сакам да прашам што се случи со гламстик.мк..случајно имав некој проблем па сакав да видам дали на некој му се случило нешто слично..кога напишав не се појавуваше ништо па ете стигнав до овој форум каде пишеше нешто слично на гламстик..i need some help

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
сакам да прашам што се случи со гламстик.мк..случајно имав некој проблем па сакав да видам дали на некој му се случило нешто слично..кога напишав не се појавуваше ништо па ете стигнав до овој форум каде пишеше нешто слично на гламстик..i need some help

Кога имаш некакво прашање гламстик не е одговорот.
Најчесто тоа е учебникот по биологија за 5 одделение.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

marija993mk

Нов член
16 октомври 2013
2
1
3
Кога имаш некакво прашање гламстик не е одговорот.
Најчесто тоа е учебникот по биологија за 5 одделение.

прашањето беше едноставно..но не може да му се замери на човек што имал учебник по биологија во 5 ..браво..

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
16 октомври помина, плата немаат пуштено...... Мислат дека од љубов работиме....

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133

Разгледај и оцени самата...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and marija993mk

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
:zelen
Газда Шмекси што биде со основни непишани правила на културно однесување да не прислушкуваме туѓи муабети и да не се мешаме таму каде што не сме засегнати, да си гледаме прво во својот двор па после во туѓиот а?
И кога веќе прислушкуваш и засегнат што не појде да и кажеш како се заработу и дека преку продавање на недозволени раб се стигнува до газда ете жив пример си ти, каде ичезна твојата хуманост што помагаше на девојчињата по Скопје ...
И нели држават пропаѓаше од други работи како неплаќање данок, итн познати ти се овие раб на тебе нели ;)
Ако сето ова девојчето го прави ороспиче тогаш што си ти ?

Што бидна со она за кое сите се бориме во животот да си дозволиме поудобен живот и на своите деца да им овозможиме тоа што ние не сме го имале тие да го имат ама нели пред се воспитување и култура ?

Јас само Сакав Да Кажам.Бар во оваа тема мислев дека ќе можев да си искажам мое сопствено мислење без да бидам осудуван или пак да морам да се објаснувам.

Ама веќе кога има разни буцкала на форумов ќе се искажам.За инает.И ќе кажам што и како.

Шмекси седи, попаметен си од нив.Ќути си.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас само Сакав Да Кажам.Бар во оваа тема мислев дека ќе можев да си искажам мое сопствено мислење без да бидам осудуван или пак да морам да се објаснувам.

Ама веќе кога има разни буцкала на форумов ќе се искажам.За инает.И ќе кажам што и како.

Шмекси седи, попаметен си од нив.Ќути си.

Ако е буцкање она што беше прашан дали по тоа заклучи и дека е ороспијче,да,тогаш по паметен си од сите.:)