Мисла на денот

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Проѕирните личности си остануваат проѕирни.
Не им се допаѓа предлогот ама им се допаѓа подржувањето не истиот предлог. :D(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Кај се вистинските мажи бе? Каде? Ми се повраќа од плитки машки, ми се повраќа од мажествен изглед, а пички во душа. Дајте бре покажете што е маж, што е амбиција, што е столб, дајте покажете дека знаете како да освоите жена, без притоа да внимавате да не ви се исфлека белото кошулче и патиките Ла Коста. Аман!“

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Кај се вистинските мажи бе? Каде? Ми се повраќа од плитки машки, ми се повраќа од мажествен изглед, а пички во душа. Дајте бре покажете што е маж, што е амбиција, што е столб, дајте покажете дека знаете како да освоите жена, без притоа да внимавате да не ви се исфлека белото кошулче и патиките Ла Коста. Аман!“

Тука! Зафатени! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and melpomena

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
„Единствено што очекувам од луѓето е да не лажат. И единствено во тоа ме разочаруваат.
Посебно кога знаеш дека лажат, знаат дека знаеш дека лажат и пак лажат.“

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Често пати, ќе застаниш ќе се свртиш наоколу и ќе си речиш шо прам јас овде, со овие луѓе... Шо муабет ми прат? Оти немам желба за понатамошна дискусија со истите?

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Photographer

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
„Секој има право да љуби по своја волја! Вие може да се гнасите од тоа, да не се поклопува нечија љубов со вашиот етички и морален систем кој сте го граделе кој знае како, вие најдобро си знаете, но да спречите некој да биде тоа што е – не може!
Ниту една квантитативна вредност е небитна во однос на бесконечноста и вистината! Дозволете секој да биде вистина за самиот себе! Не бидете тирани, докажете дека знаете да љубите и различни од вас!“ - Коментари на Liber Oz

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Prashina