Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Едно питање ак мојт, верувам во име на поголемиот дел од форумскава заедница.
Како
побогу се
нарекува
овој
вид на
пишување?
Озбилна сум.

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
Сакам да казам здрабо народе како сте мене ме немасе некое време па еве се вратив да ве посетам хехехехе и да го разгледам форумот да видам сто има ново сто се сменило ххехехехе

поздавр!

Како
побогу се
нарекува
овој
вид на
пишување?
Озбилна сум.
хехехехе поезија е тоа бе рипце ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Седам на кафе и слушам муабет.
Една девојка наџинџорена до бесвест, истата и центар пажња.Се фали како она успеала во животот.
Кога имала 18 години татко и’ и уплатил за возачка и за нејзе нормално:
-си положив од 4-ти пат лабаво онака без напињање.После фала богу значи ми купи кола, значи немав шо да возам за џабе ли сум платила толку пари за возачка за да немам кола? Побогу.Малце шетавме повеќе низ салони натака навака и сакав Форд Мондео. Значи си влегов во колата и уше коа влегов му кажав значи оваа кола ја сакам друга нејќам, ајде одма да ја запалам да одиме накај дома.И немој многу да мрчиш зашо шо? Положив за кола уште да не можам да си одберам шо кола јас ќе си возам?
-Значи стариве се хаос!
-И што напраи? Ја прашуваат другарките.
Нишо, сеа си имам своја кола, си возам кај сакам, си се шеткам.
-Работиш? Шо? да работам? Па вајда една ќерка има он, коа ме напраил нека ме издржуе шо.Мала сум, уште сеа не можам да се оптеретувам со такви теми.

Па добро мори ороспиче 22 годишно.Што си спечалила ти сама за да викаш дека тоа и тоа е твое? Јас како што знам, твое е нешто кое што треба сам да го заработиш, а не на туѓ грб.
Утре таа ждерачка на пари на некого ќе му биде девојка/ не дај боже жена.
Е од такви пропаѓа државата.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Седам на кафе и слушам муабет.
Една девојка наџинџорена до бесвест, истата и центар пажња.Се фали како она успеала во животот.
Кога имала 18 години татко и’ и уплатил за возачка и за нејзе нормално:
-си положив од 4-ти пат лабаво онака без напињање.После фала богу значи ми купи кола, значи немав шо да возам за џабе ли сум платила толку пари за возачка за да немам кола? Побогу.Малце шетавме повеќе низ салони натака навака и сакав Форд Мондео. Значи си влегов во колата и уше коа влегов му кажав значи оваа кола ја сакам друга нејќам, ајде одма да ја запалам да одиме накај дома.И немој многу да мрчиш зашо шо? Положив за кола уште да не можам да си одберам шо кола јас ќе си возам?
-Значи стариве се хаос!
-И што напраи? Ја прашуваат другарките.
Нишо, сеа си имам своја кола, си возам кај сакам, си се шеткам.
-Работиш? Шо? да работам? Па вајда една ќерка има он, коа ме напраил нека ме издржуе шо.Мала сум, уште сеа не можам да се оптеретувам со такви теми.

Па добро мори ороспиче 22 годишно.Што си спечалила ти сама за да викаш дека тоа и тоа е твое? Јас како што знам, твое е нешто кое што треба сам да го заработиш, а не на туѓ грб.
Утре таа ждерачка на пари на некого ќе му биде девојка/ не дај боже жена.
Е од такви пропаѓа државата.

Да де.Сево ова напишано ја прави нејзе ороспијче?
Македонска работа.
Башка па и не ти е достојна да ти биде жена.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and Aquarius

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК инубовски му дал казнен на Бобо за мислење од пред нашата ера :rofl
Типот стварно нема работа по дома :rofl

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Како
побогу се
нарекува
овој
вид на
пишување?
Озбилна сум.
Омиленот ми стил :D

Сакам да казам здрабо народе како сте мене ме немасе некое време па еве се вратив да ве посетам хехехехе и да го разгледам форумот да видам сто има ново сто се сменило ххехехехе

поздавр!

хехехехе поезија е тоа бе рипце ;)
Да не ќе беше ПОЗЗ ок?