melpomena
Еј, види вака. Немој да мислиш дека ти ласкам или се „упикувам“
Ама ептен ти е убав аватарот 10тка за изборот
Бев јас со пензионерите на бања, за од фб не знамБогами е
А кога ке не носат на екскурзија од фејзбук,да не знаеш?
Каша попара во темата,од причина што секој си пишува како што си разбрал а не како што пишува.Воскреснувањето е тесно поврзано со верување,
ако веруваш во некој бог или боженство исто како да го воскреснуваш,
бидејќи преку твоето верување тој оживува.
Ако кажав дека порано и јас бев бог,значи дека верував,
силно верував во една личност со која љубовта ни беше не раскинлива врска.
Да промениш нечии живот спасувајќи го од прегратките на смртта е неизбежно со себе жртвување како и љубовта така и верата.
Не остана ништо,затоа велам дека вие сте богови,знаете да сакате,да верувате,да се гневите,да судите,со еден збор живи сте!
Немој да веруваш во мртвите,зошто не знаеш каков ѕвер ќе воскреснеш!
Го направив ова и ова за да не се буниш,се вика доколку направиме нешто ради ред,колку само да има ..мир у кучи...иако налагувачот не е во право.Ете го сменив воведот на темата за да не се буниш, затоа што беше моја грешка што ги ставив „сите“ ученици/
Ја прифатив како што би ја прифатил јас. Не како дете прваче или што и да е. Ако сметаш дека таков е начинот на кој што ја прифатив сугестијата и признав дека згрешив со воведот, тогаш така нека биде.Го направив ова и ова за да не се буниш,се вика доколку направиме нешто ради ред,колку само да има ..мир у кучи...иако налагувачот не е во право.
Доколку си сметал дека не е во ред она што го нашол како забелешка сигурно дека не би го сменил оти се ,,Бунел,,.
Кога веке прифакаш сугестија,за која покажуваш дека е изджана,прифати ја како што треба,не како дете прваче кое добивало се на готово
Ти благодарам што ме исчита,фала,пријатно
Ја прифатив како што би ја прифатил јас. Не како дете прваче или што и да е. Ако сметаш дека таков е начинот на кој што ја прифатив сугестијата и признав дека згрешив со воведот, тогаш така нека биде.
„буниш“ во случајот е напишано на тоа негово претходно дека реагирал на воведот, затоа јас реков дека ја сменив за да не се буни и да си продолжи дискусијата во темата.
И тебе ти благодарам што ме исчита и што повторно исцрпно се потруди да најдеш замерка
Ок, ќе го земам повторно лексиконот само за мелпомена да не се лути што погрешно ги кажувам зборовитеТи благодарам што ја свати како замерка за прваче.
Буниш се кажува кога некој не е исправен.
Зборовите ти покажуваат едно а гестот на прифакање и корегирање друго