Од каде го купи ? И каков е тој гел штто се користи?Па речиси една година го користам, ми се ретчат да, а и плус не растат многу бргу после депилирањето
Од каде го купи ? И каков е тој гел штто се користи?Па речиси една година го користам, ми се ретчат да, а и плус не растат многу бргу после депилирањето
и мене ме интересира за гелотМене ова ми личи ко да ти ги бриши влакнатаБашка и ти даваат чупалица гратисшто значи дека не ги вади и тие поцврстите влакна. Башка и на батерии е, бар на струја да беше. А на пример да нарачам од топ шоп, кога ќе ми се потроши гелот што се става предходно, што ќе праам од кај да најдам нов???
Ај некој ако има нарачано нека каже дали се исплати, пошо ова безболна и трајна ме мами некако:trepka
Со гел е, ама мене со гелот ми го поклони, ваљда така е зеден поима немам, гелот веќе ми е при крај, па незнам шо после, од кај ќе најдам..Со или без гел ?
Една година ти трае гелот ?Со гел е, ама мене со гелот ми го поклони, ваљда така е зеден поима немам, гелот веќе ми е при крај, па незнам шо после, од кај ќе најдам..
Мене ова ми личи ко да ти ги бриши влакнатаБашка и ти даваат чупалица гратисшто значи дека не ги вади и тие поцврстите влакна. Башка и на батерии е, бар на струја да беше. А на пример да нарачам од топ шоп, кога ќе ми се потроши гелот што се става предходно, што ќе праам од кај да најдам нов???
Ај некој ако има нарачано нека каже дали се исплати, пошо ова безболна и трајна ме мами некако:trepka
Чекај добро те сфатив?? Треба прво да се поминам со депилаторот, па со гелот па да се избричам??Јас го купив тој од топ шоп Е-Рола и најпропадната инвестиција ми беше сега и за вечни векови. Фрлив 3000 илјадарки за џабе.
Тоа требело прво со него со гелот и после да ги избричиш влакната. Мижи да те мамам.
Златна депилацијо, зошто ти бараат замена?!
А за тие што сакате да купите, гел може да си прикупите нахнадно кога тој ќе го потршите...