Чет муабети (ти реков-ми рече)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
JaMi многу оригинално.
Поздрав.

Фала,поздрав и до тебе ,
морав специјални слики да направам за господичните :D да не речат дека не сум мислела на нив додека сум сликала ,вака црно на бело :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Секоја чест на оваа за се се разбира де за економија де за земјоделство алал да и е :zelen
Колку што знам Македонија нема потреба да произведува гмо едино ако прават некои истражувања ама Земјоделскиот факултет би ги засадил на територија на Ск а не во Пелогонија зш таму е плодна почвата и доколку тоа го направат ке загадат и потоа ке треба векови за да се врати тоа што е била. И за гмо одредува политиката на државата дали ке има или не. И за декларациите што збори оваа твоја Софи за тоа што нема се криви испекторите а наш е изборот дали ке купиме таква храна или не така :zelen

JaMi дај бе линк знаеме лајковите ти се јака страна ...

барај си линкови и остави ме на раат,може?!:) немаш жртва за расправии и ме најде мене?!
Во погрешна црква најде да се крстиш,
убав ден ти посакувам
(wave)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
барај си линкови и остави ме на раат,може?!:) немаш жртва за расправии и ме најде мене?!
Во погрешна црква најде да се крстиш,
убав ден ти посакувам
(wave)

ахахаха расправиииахахаха:rofl:rofl
што побарав линк :rofl
штета мислев ке пренеш некоја идеја од франција како таму се изборија против гмо пошто таму е забрането ... али ете ти кажав дека работата колку да се напише нешто за лајкови :zelen

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ахахаха расправиииахахаха:rofl:rofl
што побарав линк :rofl
штета мислев ке пренеш некоја идеја од франција како таму се изборија против гмо пошто таму е забрането ... али ете ти кажав дека работата колку да се напише нешто за лајкови :zelen

што се секираш ќе ти кажам за Франција ако толку се заинтересира, ама некој друг ден кога нема да имам обврски ;)
лајкови у животов мој ништо не ми значат,да зимав пари од нив е тогаш ќе ми значеа... aко ти пишуваш овде за лајкови тоа е друга работа,не ти се мешам у тоа,прави што си сакаш.... поздрав сеа се враќам на обврските мои (wave)