Има некој што ја има инсталирано играва на XP?
A Altaïr Shinigami 23 јули 2012 5,855 2,674 1,683 Han Wavel 31 август 2013 #11 Има некој што ја има инсталирано играва на XP?
georgi Нов член 30 септември 2012 16 3 3 5 септември 2013 #12 maarrkooo напиша: Има некој што ја има инсталирано играва на XP? Кликни за целосен приказ... Незнам ако имаш XP Windows пробај инсталираја Дечки ако има некој проблем околу играта слободно нека ме праша а ако сакате побрз одговор Тука кликнете
maarrkooo напиша: Има некој што ја има инсталирано играва на XP? Кликни за целосен приказ... Незнам ако имаш XP Windows пробај инсталираја Дечки ако има некој проблем околу играта слободно нека ме праша а ако сакате побрз одговор Тука кликнете
A Altaïr Shinigami 23 јули 2012 5,855 2,674 1,683 Han Wavel 5 септември 2013 #13 georgi напиша: Незнам ако имаш XP Windows пробај инсталираја Дечки ако има некој проблем околу играта слободно нека ме праша а ако сакате побрз одговор Тука кликнете Кликни за целосен приказ... Секако сум пробал и не може да се пушти затоа прашав ако ја има инсталирано некој на XP да каже како,нема врска ајде.
georgi напиша: Незнам ако имаш XP Windows пробај инсталираја Дечки ако има некој проблем околу играта слободно нека ме праша а ако сакате побрз одговор Тука кликнете Кликни за целосен приказ... Секако сум пробал и не може да се пушти затоа прашав ако ја има инсталирано некој на XP да каже како,нема врска ајде.
georgi Нов член 30 септември 2012 16 3 3 8 септември 2013 #14 maarrkooo напиша: Секако сум пробал и не може да се пушти затоа прашав ако ја има инсталирано некој на XP да каже како,нема врска ајде. Кликни за целосен приказ... Проверив и не работи на XP затоа најдобри би ти било јас би ти препорачал да го смениш и да ставиш 7ца бидејќи поновите игри да ти ги фаќа...
maarrkooo напиша: Секако сум пробал и не може да се пушти затоа прашав ако ја има инсталирано некој на XP да каже како,нема врска ајде. Кликни за целосен приказ... Проверив и не работи на XP затоа најдобри би ти било јас би ти препорачал да го смениш и да ставиш 7ца бидејќи поновите игри да ти ги фаќа...