Треба да се гордееме и со Yudhishthira, која мелодија ја вади ѕверот.
кога сме кај финансии и таленти, еве... овој дечко ми е комшија и го дрма светот, ама на мали журчињ... Индија, Русија, Јужна Африка, Португалија се само дел од неговите турнеи
Колку ми е само мило, кога гледам луге што ја претставуваат Македонија и претставуваат дека транс музиката во Македонија постои .
еве уште еден артист од Македонија, само тој и Фоби прават многу темна музика од стилот Darkpsy/Psycore околу 150 Bpm +, додека ГОА Трансот варира од 140-145 bpm. И затоа е многу не прифатливо
фалааа... и те како е чудно што имаме Македонци кој рокаат по странство... а за нашиот народ ова е толку не прифатливоДа едноставно колку и да слушам и мене не ми годи Даркот едноставно е пребрзо, Full on ми е најприфатлив
Еве еден поздрав до тебе
Не бев, во последно време и нема многу журчиња, а баш би сакал да се отворам некаде, последен пат бев пред месец дена во Радовиш open air фестивалче... рокаа 2-3 мој комшии DJ-сетови.Да да тоа е менталитет неприфатливо демек не знам какви се тие луге што слушаат, можеби за нова година беше во Борис Трајковски на транс журката беше феноменално .