Клинт Иствуд у главна улога, а брат? Јак филм, гледа га пред месец дна.Фала брат , и пази зиам га даљинско штракам рандом дугме и за'алфа ми се телевизор, добар филм ептен
Клинт Иствуд у главна улога, а брат? Јак филм, гледа га пред месец дна.Фала брат , и пази зиам га даљинско штракам рандом дугме и за'алфа ми се телевизор, добар филм ептен
Шо се правиш негативец сега и тиЗначи се собрале 5 поглавари на племиња на форумот кој зборат на дијелект и се прават интересни. Зборувајте литературно да се разбериме или оди повраќај во шољата. И јас можам да зборувам на дијалект и секој.
Еднаш во Радовиш на една транс журка, подалеку од журката секако, отидов во природа да медитирам и пред очите ми се појави една билка... ја гледав со затворени очи, а потоа кога ги отворив видов иста билка, која предходно не ја бев приметил, така се уверив целосно во моќта на медитацијата.
Сите овие атрубути не ме прават Човек.и сега уште еднаш ќе те прашам : дали ти си Човек?
Сите овие атрубути не ме прават Човек.
За да бидам човек во вистинска смисла на зборот ми фали основното.
Да се спознаам самата себе.Комплетно.Не само дел туку се.
Тогаш ќе можам да ти го одговорам прашањето.
Поздрав.
Гарант, оваа ја видел додека медитирал.
Дете бре, се читаш ли ти жити мене?
Гарант, оваа ја видел додека медитирал.
Океј, спознај се себеси, убаво е да се познава човек себеси, сѐ додека има на ум дека светот и луѓето околу нас и тогаш ќе бидат сосема исти какви шо биле и завчера и вчера и денес.Сите овие атрубути не ме прават Човек.
За да бидам човек во вистинска смисла на зборот ми фали основното.
Да се спознаам самата себе.Комплетно.Не само дел туку се.
Тогаш ќе можам да ти го одговорам прашањето.
Поздрав.