Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
soup.gif

Алал да ти е.Конечно оригинална идеа.
Аман веке од тие пуканки slb_bobo Хоуп* може вода да ти носат.
А останатите што јадат пуканки чат пат се на нивоу.

Ајде сега ке се јават оние нај ,,незаинтиресираните демек,, и ке образложат во два три реда како овие дешавки не им се веке интересни и ги тераат да си одат од форумот.
И тоа ке ги направи најмудри нелиииииииииии?
И кај и да е во некоја од следните вакви нормални дешавки ке се најдат во некоја друга позиција(facepalm):giggle
И така,ред се редат Маре мори..
И што пак се закачивте за една иста личност,и тоа сосема некој трет...до третиот ке да е.
Земи марамче да си ги избришеш солзичките. Оти ако продолжиш вака имаме опасност да се создаде повторно океанот Тетис.
Ти не си кул оти си намќор :)
Ако е тој намќор во твоите очи до толку за да тебе ти доликува на годините да пишуваш вакви изрази.....во моите очи ти си човек без граници во претерување.7
Во секоја област.
Прости ми,неможам да изнајдам збор кој ке те издефинира целиот.
Но морам да додадам дека многу лажеш,барем од свое искуство си кажувам.
Прости ако ова се смета пак за изложување прљав веш....кога нема веш машина што би то све опрала.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and slb_bobo

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Алал да ти е.Конечно оригинална идеа.
Аман веке од тие пуканки slb_bobo Хоуп* може вода да ти носат.
А останатите што јадат пуканки чат пат се на нивоу.

Ајде сега ке се јават оние нај ,,незаинтиресираните демек,, и ке образложат во два три реда како овие дешавки не им се веке интересни и ги тераат да си одат од форумот.
И тоа ке ги направи најмудри нелиииииииииии?
И кај и да е во некоја од следните вакви нормални дешавки ке се најдат во некоја друга позиција(facepalm):giggle
И така,ред се редат Маре мори..
И што пак се закачивте за една иста личност,и тоа сосема некој трет...до третиот ке да е.
Ако е тој намќор во твоите очи до толку за да тебе ти доликува на годините да пишуваш вакви изрази.....во моите очи ти си човек без граници во претерување.7
Во секоја област.
Прости ако ова се смета пак за изложување прљав веш....кога нема веш машина што би то све опрала.
Мели немој да грешиш душа, ако ми љубомориш дека сум кул тоа е твоја работа.
Немој да ме споредуваш со други. Моите пуканки се од микробранова, другите во тенџере ги правеле.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Во секоја област.

Кога веќе кажуваме какви личности сме(кога се ставаме тука во функција на психолози, и јас и ти) Да си кажам и јас свое мислење.
Ти си личност...што нема своја личност. Премногу огорченост и премногу злоба. Во секоја смисла на зборот.
И да. Знам да претерувам. И за разлика од тебе, тоа што претерувам во секоја област јас не си го сметам како негативна особина. Напротив, се гордеам во неа.
Затоа што благодарение на моето претерување, имам живот надвор од форумов.
Многу лажам. Океј, различен начин на гледање на работите. Според тебе лажам, и извртувам детали, и мачкам очи. Според тебе во мене се собрани сите негативни особини што можат да постојат во овој свет. И во ред. Тоа е тоа. Не планирам да ти докажувам како е. Можеби и тоа е вистината. Можеби и не е. Оние што ме знаат, знаат каков сум. И уште нешто побитно. Оние што сакам да ме почитуваат, имаат респект кон мене.
За оние кои јас немам респект... немам ни право ни потреба да барам да ми враќаат со нешто што не им давам.
Само секогаш ќе се сеќавам на една твоја порака што ми ја прати, уште пред да забележам дека твојов ник виреее низ форумов. Тоа беше првиот наш контакт. А пораката беше целосно ласкање кон мојата личност. Морам да признам, долго време и јас и’ ласкав на твојата личност и твојот карактер. Една моја гооолема грешка :)
Затоа и не ти замерувам сега кога ми се контраш за се’. Затоа што од тој ден навака, се’ што кажуваш е контрадикторност со таа прва порака.

п.с. Јас оддамна престанав да ги сметам твоите реченици како вадење валкана облека на виделина, затоа што тие се единствените аргументи на кои можеш да се повикаш - и не ти замерувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13