Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ама.....Ама....:place

Е оти Сара е кул ако стави таква слика, а јас не сум? Јас да не сум црнец?
Земи марамче да си ги избришеш солзичките. Оти ако продолжиш вака имаме опасност да се создаде повторно океанот Тетис.
Ти не си кул оти си намќор :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Земи марамче да си ги избришеш солзичките. Оти ако продолжиш вака имаме опасност да се создаде повторно океанот Тетис.
Ти не си кул оти си намќор :)

Е оти ме вреѓаш сеа? Што е ова, навреди на лична основа на форум. :place Плус ми викаш дека не сум кул. Како да не плачам? Мојот живот нема веќе смисла (од Паркети) :place

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Еве го почна и да ми се смее. Ако ако, смеј се ти. Кај нас викаат „Кој се смее да му се навее“. Така да си знаиш.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ам готово тоа, штом си се насмеал ќе се фати, ќе станеш ко мене. Сеа ќе одам јас кај баба Родна да ми побае малку оти ти ме вознемири многу,

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Давор нареден пат ако не сакаш да те цитираат и да се прави некој паметен со твои постови земи и раскажи опширно.
Никој ни а, ни б, нема да ти рече. Вака испадна сосема друга причава.
Чао, пријатно.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ам готово тоа, штом си се насмеал ќе се фати, ќе станеш ко мене. Сеа ќе одам јас кај баба Родна да ми побае малку оти ти ме вознемири многу,
Речи и’ нека ти бае со лажички нека фрла над тебе, така најмногу поминува вознемиреноста.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тоа мисицата машко е? :svirka
Јас се извинувам што коментирам за туги животи и нивни лични ствари,во случајов на мисицата и нејзиниот пол :D и тоа без трошка иронија,сарказам и притаени страсти.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo