Да,многу е.Многу е злобно и подло од твоја страна да критикуваш некого според две-три реченици.Ќе ти објаснам за што се работе САМО ПОРАДИ ТОА ШТО МЕ ОПИША КАКО МНОГУ БЕЗЧУВСТВИТЕЛЕН ЧОВЕК,иначе не заслужуваш ни да ти вратам.Особата за која го напишав тоа има дваесет години,работе,има мајка,татко, баба и дедо со убави плати.И секогаш кога и да се јавиме ваму сме ај на кафе ова она се немам пари,немам пари немам пари.А сигурно зима десет илјадарки ако не и повеќе.Јас немам 18 год и мене ме издржават моите родители кои имат многу трошоци(да не навлегуваме во деталји).Ама сепак си скратувам од се по нешто, за да можам да заштедам некој динар за да испаднам навечер и да испијам едно кафе.Мене мислиш лесно ми е?Не,многу ми е тешко.Немаш поима колку ми е тешко и немаш поима се што сум преживеал јас,а не дај Боже ни да преживеиш.Тоа не го сакам ни за најлошиот непријател.Ама никогаш ама БАШ НИКОГАШ не сум се пожалил за ништо.Ако немам пари,ќе си останам дома па другиот викенд ќе заштедам и ќе испаднам.На школо пари шо ми давале за јадење,сум одел гладен не сум си купувал ништо само за да имам за во петок.И сега некој ти се јавува ти се дере по телефон немало пари за испаѓање.И викам океј,немаш немаш.Седи дома ти еден викенд,мора ли секој викенд да излеваш?Не,ми вика ај дај ми ти.А јас што сум,милионер?Да,начинот на кој тоа ми го кажува е иритантен.Па и ми спушта слушалица како јас да сум крив за ништо.Епа доста ми е,доста ми е од пријатели кои гледат само корист од тебе.И да,нема многу пријатели личноста за која станува збор,се влечка со нас и така да ми се понаша,да ми се дере и да ми вика ти ен знаиш како ми е.Јас ен знам како ти е?!Јас?Извини,а ти кога излегуваше секој петок а јас седев дома оти немав пари,оти ти тогаш не рече ај јас ќе ти позајмам елај испадни?
Ако животот ме научил нешто тоа е да си гледам само за себе,бидејќи никој не мисле на мене,зошто јас да си ја тапам главата за некој?
Одвратно е некој да те осудува кога не ти ја знае прикзната.И сега знаеш што постигна?Мислиш дека форумџиите ќе ти речат Браво Аркантосе леле ама му кажа? Нека ти речат бе Аркантосе,браво браво браво најпаметен си.Тука сум за да си ја олеснам душата,а не да собирам обожаватели.Гајле ми е дали ме мразите или не. Кажав еднаш,повторувам: ТУКА СУМ САМО ЗА ИСФРЛУВАЊЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЈА,ЛУЃЕ!Ако не ви се допаѓа тоа што пишам,игноре ве молам.Кога не ја знајте ситуацијата,ве молам не се правите паметни и не осудувајте.Зошто само јас си знам како ми е.Океј?Фала многу.
Истото важи и за
Knife . Голем поздрав до вас и не мора да се мачите да ми враќате,и онака не планирам повеќе да се карам.