Убаво е да се знае дека форумов допринесува да се шират многу пријателства помеѓу нас
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Поздрав до сите мои пријателчиња тука, нема да ги именувам доволно е јас и тие што си знаат
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
И во оваа прилика да кажам дека Давор не ме сака повеќе, ме разочара..
![Изненаден :eek :eek](/images/emoji/surprised_animated.png)
хахаха,неее Сарчи јас тебе многу те сакамУбаво е да се знае дека форумов допринесува да се шират многу пријателства помеѓу нас
Поздрав до сите мои пријателчиња тука, нема да ги именувам доволно е јас и тие што си знаат
И во оваа прилика да кажам дека Давор не ме сака повеќе, ме разочара..![]()
Шо ма мир,убаво си кажав дека вас ве интересират моите постови и мислења.Грешам ли?
Ми напишале who cares?А јас вратив дека ви се грижите!Нели е така?![]()
Па убаво кажав,веќе втори или трети пат ме напаѓа без врска.Моите мислења биле како статуси на фејсбук,па не ме читај.Никој не те принудува да читаш тоа што пишам јас.Мислам дека вие четири ме дружите и дека ве интересират моите постови,инаку не би биле толку љубезни и не би ми пишеле,така?Освен ако не ми правите лице,ама мислам дека не би ми го направиле тоа.Така е ами како...сограѓанину!Мора да си се држиме ние така поблиску,да се грижиме едни за други!![]()
хахаха,неее Сарчи јас тебе многу те сакамама ти многу си изменета.Ако не те сакав,немаше да ти пишам ни да те замарам ни ништо.А зошто те разочарав?
Ми се преврте влечката. Дали тоа значи дека ќе ми падне тепихот?
Ми се преврте влечката. Дали тоа значи дека ќе ми падне тепихот?