Чет муабети (ти реков-ми рече)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Anastasija дане мислиш те заборавив (hug):)

Убаво е да се знае дека форумов допринесува да се шират многу пријателства помеѓу нас :)
Поздрав до сите мои пријателчиња тука, нема да ги именувам доволно е јас и тие што си знаат:)
И во оваа прилика да кажам дека Давор не ме сака повеќе, ме разочара.. :eek

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Убаво е да се знае дека форумов допринесува да се шират многу пријателства помеѓу нас :)
Поздрав до сите мои пријателчиња тука, нема да ги именувам доволно е јас и тие што си знаат:)
И во оваа прилика да кажам дека Давор не ме сака повеќе, ме разочара.. :eek
хахаха,неее Сарчи јас тебе многу те сакам (hug) ама ти многу си изменета.Ако не те сакав,немаше да ти пишам ни да те замарам ни ништо.А зошто те разочарав?

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Шо ма мир,убаво си кажав дека вас ве интересират моите постови и мислења.Грешам ли?
Ми напишале who cares?А јас вратив дека ви се грижите!Нели е така? :unsure

Така е ами како...сограѓанину!Мора да си се држиме ние така поблиску,да се грижиме едни за други! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Така е ами како...сограѓанину!Мора да си се држиме ние така поблиску,да се грижиме едни за други! :D
Па убаво кажав,веќе втори или трети пат ме напаѓа без врска.Моите мислења биле како статуси на фејсбук,па не ме читај.Никој не те принудува да читаш тоа што пишам јас.Мислам дека вие четири ме дружите и дека ве интересират моите постови,инаку не би биле толку љубезни и не би ми пишеле,така?Освен ако не ми правите лице,ама мислам дека не би ми го направиле тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Aleksis

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
хахаха,неее Сарчи јас тебе многу те сакам (hug) ама ти многу си изменета.Ако не те сакав,немаше да ти пишам ни да те замарам ни ништо.А зошто те разочарав?

Зошто изменета Давор? кога тоа јас и ти сме имале прилика да разговараме како што треба па ти да дојдеш до заклучок дека сум изменета?
Тоа што некои работи не испаднале по твоето не значи дека сум се изменила.
Зошто ме разочара? Зошто премногу избрза во тоа да донесеш заклучок за некои работи, не знам зошто но си имаш створено некоја слика во главата што не успевам да ја разбијам.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
tumblr_mky23oiTiz1rblqp8o1_250.gif