Денес имаш право на уште едно мислење
За жал кога веќе се нема аргументи ќе се служиш со иронија, те разбирам во потполност.
Денес имаш право на уште едно мислење
Сара, не знам зошто толку озбилно ми ја сфаќаш појавата на форумов. Шала на страна, јас никогаш не би започнала нешто вакво доколку не ме рчнел некој претходно. По природа сум мирен човек, дружељублив, добродушен, сочуствителен... Еднаш двапати почна да противречиш на мои мислења (изгледа ме процени некоја класа подоле од твојот капацитет) а јас онака од чиста култура игнорирав и молчев, ама сите си имаме граници на трпеливост, па морав да си играм малце и јас.За жал кога веќе се нема аргументи ќе се служиш со иронија, те разбирам во потполност.
Сара, не знам зошто толку озбилно ми ја сфаќаш појавата на форумов. Шала на страна, јас никогаш не би започнала нешто вакво доколку не ме рчнел некој претходно. По природа сум мирен човек, дружељублив, добродушен, сочуствителен... Еднаш двапати почна да и противречиш на мои мислења (изгледа ме процени некоја класа подоле од твојот капацитет) а јас онака од чиста култура игнорирав и молчев, ама сите си имаме граници на трпеливост, па морав да си играм малце и јас.
Никогаш не те навредив, ни индиректно ни директно, само малце се зезав со тебе, а ти од сето тоа направи војна, вмеша и трети четврти личности.
Јас девојче те гледам како ник, обични букви. Не си ми нешто обично интересна ни посебна тука на форумов, па макар ставила тука и порнич од тебе а не само слика.
Ни сум зборела со тебе ни па како што многу пати ми потенцира ти љубоморам, ни имам оформено мислење за тебе. Како што играчницата ти е тебе, така си ми ти мене. Ништо лично.
Јас би ти завидувала и без сликаи јас имам ставено моја слика на форумов, и сите ми завидуваат
Јас би ти завидувала и без слика
Јас и сликата на твојот ножен палец би ја ставила во тема по што лудуваат женитеЈа ставив во љубов и секс, ама ми ја преместија во подфорумон за животни
Сара, не знам зошто толку озбилно ми ја сфаќаш појавата на форумов. Шала на страна, јас никогаш не би започнала нешто вакво доколку не ме рчнел некој претходно. По природа сум мирен човек, дружељублив, добродушен, сочуствителен... Еднаш двапати почна да противречиш на мои мислења (изгледа ме процени некоја класа подоле од твојот капацитет) а јас онака од чиста култура игнорирав и молчев, ама сите си имаме граници на трпеливост, па морав да си играм малце и јас.
Никогаш не те навредив, ни индиректно ни директно, само малце се зезав со тебе, а ти од сето тоа направи војна, вмеша и трети четврти личности.
Јас девојче те гледам како ник, обични букви. Не си ми нешто обично интересна ни посебна тука на форумов, па макар ставила тука и порнич од тебе а не само слика.
Ни сум зборела со тебе ни па како што многу пати ми потенцира ти љубоморам, ни имам оформено мислење за тебе. Како што играчницата ти е тебе, така си ми ти мене. Ништо лично.
Не цитирам други мислења, тебе те цитирам и ќе те цитирам.A извини вака да те прашам, кога тоа јас сум противречела на твои мислења? и пример барам, ако можеш.
Личности трети четврти ти вмеша, а не јас..ти се препукуваше преку тие трети четврти личности.
„Се зезаш„ а? не сум ти нешто посебна...чудно, зошто секое второ мислење ти е за мене.интересна не сум ти...пак чудно, зошто ако мене нешто не ми е интересно јас не го чепкам не се ни замарам, игнорирам.
И добро жити се`, кога тоа сум ти потенцирала дека ми љубомориш? Извини ти девојче изгледа имаш некоја чудна навика да измислуваш непостоечки работи или да ги вадиш од контекст.
Исто така ништо лично, ништо интересно немам прочитано од тебе на форумов, ниту пак поучно за да можам да те проценам што капацитет имаш па да ти противречам..Јас сум давала мислења, а ти си била таа која наместо свои аргументи си противречела на моите.
Постојано дробиш околу играчницата, а само ти дремиш таму цитирајќи туѓи мислења.Просто ме потсеќаш на една постара форумџика.
И пошто не сум ти интересна, а ни ти мене воопшто, не ме читај, не ме цитирај, не се замарај со мене.Во слободно време напиши нешто интересно, може ќе привлечеш и ти некој „обожавател“ поради својот капацитет кој не се сомневам да го имаш, наместо да збираш „обожаватели“ на сметка на тоа што се препукуваш со мене. Силна си на зборови, го сфативме тоа, искористи го во позитивна смисла.
Единствено што ми е мака е што го пишувам моментално мислењево и многу други пред ова, поврзани со тебе.Не вредиш до толку.
Да, ништо лично.