Читај МелиДека ти спомна имало многу,па мислев штом си ги увидел имаш и дефиниција,па бев радознала за твојот аспект.
За на друго место....кај што ке ме интересира ке си прашам.![]()
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Читај МелиДека ти спомна имало многу,па мислев штом си ги увидел имаш и дефиниција,па бев радознала за твојот аспект.
За на друго место....кај што ке ме интересира ке си прашам.![]()
Читај Мели![]()
Читам,читам,од што прочитав во твој пост еден епитет,затоа прашав тоа што прашав.
Немора да се повторуваме три дена и три ноки.
Јасно е дека нема да одговориш,и нема лутиш![]()
Е колку ме направи среќна не знаеш. Прв обожавател имам и тоа тиЈас ја обожавам
Хоуп* ,да си знаеш,да ти повторам,да не заборавиш.
ХоупДефиниција за мрчатор?![]()
Не дека мораш,ако сакаш се разбира,пак ке прашам.За жал кога веќе се нема аргументи ќе се служиш со иронија, те разбирам во потполност.
Не дека мораш,ако сакаш се разбира,пак ке прашам.
Каква е замислата,односно како да се ,,цени,,кој пост е глуп а кој не?
Овој предлог односно и порано имам срекавано вакви коментари од типот,глуп пост паметен пост.
Па ме интересира а никогаш никој не проба да ми објасни,или уште подобро,да ми даде пример за прост пост и не прост пост.
Ете нека бидат посочени некои мои два поста,едниот што ми е глуп а другиот не глуп(ако има таков).
Овој пат ете јас не сум иронична ама дали ти или било кој што го има истиот предлог за ограничување дневно глупи постови ако сака да ми објасни.
Кога веке навратив,овде да се надоврзам уште на една мудра мисла.
Се почесто и се почесто,со ретки исклучоци апла низ темите се повторуваат постојано истите работи.
Секој член е бил и ,,жртва,,и ,,џелад,, и незнам зошто се чудите и така ги разграничувате работите.
Тоа се нормални појави и не си ставајте при срце,од искуство ви пишувам
Само не за џабе е ставено правилото за забрана за директни навреди кој се разбира не важи за сите на форумот.
Нема потреба од директни навреди.
А доколку некој сам си се пронајде во индеректните тоа си е негов проблем,не гледам зошто казни или пак возвракање со директни кон индиректните.
Немора да ја издавате толку апла вашата ,,не,,умешност.
Да не се правиме набудали, тој мој „предлог’ беше резултат на еден претходен банален предлог кој беше упатен индиректно до мене со користење на. мислам јасно ни е на сите.Така да не се фаќајте сите за тој „предлог“ кој ионака логично е дека не може на ниту еден начин да биде сфатен сериозно, ниту може да се практикува...така да, доста беше „остроумни“ мислења околу тоа.
Фатете се за некое лично мое мислење, аргументирано..можеби ќе се развие дискусија, а играчницата ќе ја тргнеме настрана.