Чет муабети (ти реков-ми рече)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
мајтап ма не ме сфаќај сериозно..иначе мило мие како си помина во Бисерот на Балканот :D ?

знам знам и јас се зезам ;)
иначе се избрцкав во ензероно..шлап шлуп..абе шта да ти причам : D денес не се врвеше од луѓе што е многу многу е..оние Скопјанчиштана цело езеро го испија :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and Kisserboy

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
знам знам и јас се зезам ;)
иначе се избрцкав во ензероно..шлап шлуп..абе шта да ти причам : D денес не се врвеше од луѓе што е многу многу е..оние Скопјанчиштана цело езеро го испија :D

ко ќе ом на плажа Охрид само ова слушам: поддајми пешкир, искочи од вода ма, ќе те бутнам у вода..Скопјанишчања владеат со Охридон xd

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
ко ќе ом на плажа Охрид само ова слушам: поддајми пешкир, искочи од вода ма, ќе те бутнам у вода..Скопјанишчања владеат со Охридон xd

шо е така така е..абе што све не видов и не слушнав денес, што све не...абе да се чудиш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Simplicity

Нов член
3 април 2013
9
17
3

Муабетов со скопјаништава ви е врв.
Поглуп муабет немам прочитано.
Ваквите поделби ме вадат од такт.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Некои лујџе појма немаат од правопис.(facepalm)
Ваков креативен "хумор" нигде немам прочитано.
Ќе ми прснеше срце од толку смеење.(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Кога веќе сме кај правописот, се пишува никаде. Не сум знаел дека срцето прскало или се распрскувало.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Некои лујџе појма немаат од правопис.(facepalm)
Ваков креативен "хумор" нигде немам прочитано.
Ќе ми прснеше срце од толку смеење.(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Што те гледам чудна.
Мислиш дека вака со ова креативно препукување ќе си собереш повеќе форумски поданици??
Ептен си ја утнала овој пат. Па ти немаш појма дека штотуку ни го рчна пастирот наш, човекот што не води и на кого слепо му веруваме.
Веќе си ја напиша форумската судбина чедо!