Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Оууу товаришч, тоа е капиталната грешка што може да ја напраиш. Значи, слушај сеа Саци ќе ти каже една работа.... Никогаш не биди конкретен во советите што ги даваш. Кажи и` одоколу овака или онака (јас да сум на твое место) ама дека си праи на сопствена одговорност.Ова ме чинело неколку блиски пријателства да станат површни, затоа што не можеле да го согледаат пообјективно советот. Но тоа е.
Ама излегува Бобио крив секогаш...ма шо ја ****

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
жени-ни со нив ни без нив нели?
жената е едно мекотелно, по природа фригидно суштество.реагира на многу високи температури со тоа што станува многу „жешка“ а исто така само за момент може и да се „олади“.
врзува и создава една јака хемиска реакција доколку се најде во спој со едно друго мекотелно суштество-маж.
иницира акција, а многу често подоцна заборава да даде реакција.
тоа ти е, жена...многу некомплицирано суштество кое во допир со било кое друго суштество(цицачи, влекачи...) ја менува својата димензија...станува опасна!

• Ми се допаѓа
Реакции: Primrose

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
жени-но со нив ни без нив нели?
жената е едно мекотелно, по природа фригидно суштество.реагира на многу високи температури со тоа што станува многу „жешка“ а исто така само за момент може и да се „олади“.
врзува и создава една јака хемиска реакција доколку се најде во спој со едно друго мекотелно суштество-маж.
иницира акција, а многу често подоцна заборава да даде реакција.
тоа ти е, жена...многу некомплицирано суштество кое во допир со било кое друго суштество(цицачи, влекачи...) ја менува својата димензија...станува опасна!

Мене отсекогаш жената ми била светиња, колку и да некогаш се претвора во змија отровница. Oh wait.... :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius and Primrose

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
acerE1_num_.jpg

Со арно со убао нека ми е,со здравје да си го користам :D