Сакам да кажам/Сакам да прашам

La Bruha :)

Истакнат Член
28 јуни 2013
74
157
333
Скопје
Луѓе ај погоден збор за луѓе кои мразат одредена нација.
Како на пример македонец кој ги мрази албанците.Како ќе го кажеме? хаха слабо ми работи мозокот ова време

Нацист ?? :/

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Фобија е страв, не омраза. :D
Мене отсекогаш жената ми била светиња, колку и да некогаш се претвора во змија отровница. Oh wait.... :rofl
Епитетиве ти се.... :x

Инаку сдк, на кој што му фали, тоа си става на аватар.
Сега цела вселена кова заговор за јас дечко да фатам. Коељо рулз. :igra
„Постојам само јас, а се околу мене е моја претстава“ - патетично и егоистички кажано. Самобендисаност, која е добра со умереност, но обично го доведува човека до дереџе на таква суета што ако го промрчам дури и нивното височество- обожаватели на Коељо би се осеќале непочитувани. :place
Рандом твит: „Несоница левл, една овца седнува и почнува да брои зааедно со тебе.“ -@Inna_E
Нешто што поодамна го прочитав е дека луѓето- ноќни птици биле поинтелигентни од ранобудните. Во тој случај јас сум мастер левел, еве неколкумина што сме онлајн на фб уште од менса сертификат ни фали. :D
И сакам да прашам, каде можам да најдам тарот карти? Не мене да ми гледаат, туку јас да ги имам и да гледам. Бизнис план имам и како потенцијал за негово остварување го користам балканскиов менталитет.
Ако знае некој нека ми каже. Сериозна сум за ова последново.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
1004815_410659845721524_2084042956_n.jpg
:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Читам по форумов и се чудам, постојано се споменува некој поим `прилеп`... what could it mean?
images

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Добро јутро џезери!

Јас уствари посебно нешто и немам за кажување, онака наминав зашто не ми се исправа криви дрини на ниедна тема...
Цела сум опуштена, мрзлива, флегматична, освен ладно кафе, лубеница и родео, немам други стимуланти во овие неподносливи денови.
Изгледа мразам лето, што знам.
Еве се преиспитувам.
А, ве мразам и сите што сте плеснати на некој песок покрај море, док јас го кандисувам либето да си купиме нов вентилатор :unsure
Нема одмор за мене, мачка имам за чување. Онака изиритирана сум и правам планови, како до следниот петок да и најдам дадилка :zelen барем у Охрид да се избањам еднаш...

Ајт!

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and Aquarius