Сакам да кажам/Сакам да прашам

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Фобија е страв, не омраза. :D
Мене отсекогаш жената ми била светиња, колку и да некогаш се претвора во змија отровница. Oh wait.... :rofl
Епитетиве ти се.... :x

Инаку сдк, на кој што му фали, тоа си става на аватар.
Сега цела вселена кова заговор за јас дечко да фатам. Коељо рулз. :igra
„Постојам само јас, а се околу мене е моја претстава“ - патетично и егоистички кажано. Самобендисаност, која е добра со умереност, но обично го доведува човека до дереџе на таква суета што ако го промрчам дури и нивното височество- обожаватели на Коељо би се осеќале непочитувани. :place
Рандом твит: „Несоница левл, една овца седнува и почнува да брои зааедно со тебе.“ -@Inna_E
Нешто што поодамна го прочитав е дека луѓето- ноќни птици биле поинтелигентни од ранобудните. Во тој случај јас сум мастер левел, еве неколкумина што сме онлајн на фб уште од менса сертификат ни фали. :D
И сакам да прашам, каде можам да најдам тарот карти? Не мене да ми гледаат, туку јас да ги имам и да гледам. Бизнис план имам и како потенцијал за негово остварување го користам балканскиов менталитет.
Ако знае некој нека ми каже. Сериозна сум за ова последново.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
1004815_410659845721524_2084042956_n.jpg
:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Читам по форумов и се чудам, постојано се споменува некој поим `прилеп`... what could it mean?
images

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Добро јутро џезери!

Јас уствари посебно нешто и немам за кажување, онака наминав зашто не ми се исправа криви дрини на ниедна тема...
Цела сум опуштена, мрзлива, флегматична, освен ладно кафе, лубеница и родео, немам други стимуланти во овие неподносливи денови.
Изгледа мразам лето, што знам.
Еве се преиспитувам.
А, ве мразам и сите што сте плеснати на некој песок покрај море, док јас го кандисувам либето да си купиме нов вентилатор :unsure
Нема одмор за мене, мачка имам за чување. Онака изиритирана сум и правам планови, како до следниот петок да и најдам дадилка :zelen барем у Охрид да се избањам еднаш...

Ајт!

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and Aquarius