melpomena ако не сакаш да ти го читаат постот ќе напишеш дека е Приватен Пост.
Ај да се обложиме дека не џвакаш пуканки, а?
Ај да се обложиме дека не џвакаш пуканки, а?
Замисли,џвакам пуканки. Али не се тазе,нажалост.Ај да се обложиме дека не џвакаш пуканки, а?
Замисли,џвакам пуканки. Али не се тазе,нажалост.
melpomena ако не сакаш да ти го читаат постот ќе напишеш дека е Приватен Пост.
Eве чедо божјо,користам излитени фори за да одговараат со расправииве,ти арна?Ова веке одамна е излитена фора,дај некоја друга смислете сите оние кои се сметате за нај смарт пипл кога ја користете
Дека си бе гуитар бој?
И ке додадеш на крај.....И НЕМОЈ ДА МЕ ЦИТИРАШ ПОВЕКЕ.ПОЗЗЗ![]()
И јас сум навредена во тој случај пошто се правам џоа интелект, а не кршам тастатура во играчница како секој нормален член нели...Да се надовзам на претходните твои постови со кој се согасувам апсолутно.
Можеби само не со зборот малтретира...туку во иднина кога некој ке се осуди да го коментира она за кое одреден член го испласирал од својот приватен живот,коментаторот ке биде крив,а коментираниот ке се осека навреден.И ке се доделуваат казнени поени за навреда без ниту еден навредлив збор,ама нели се навредил коментираниот,оти го здоболело она што сам се удирал по глава.И тоа се на исто место.
Но нема да е прв случај.
Прво си ја пласираме апла апла приватноста,на место каде што секој напишан збор смее да се коментира,цитира....на форум сме нели?
И згора на се,коментаторот ке испадне дека е премногу радознал па чепкал кај што не треба.
Без разлика дека немал потреба да чепка од причина што се му се пласирало низ темите,па дури и нападно,што немора да имаш око соколово за да приметиш.
Не бранев никого.Само аплаудирав на речникот.ММЕ кој прв почна![]()
Го заборави Ок?Ова веке одамна е излитена фора,дај некоја друга смислете сите оние кои се сметате за нај смарт пипл кога ја користете
Дека си бе гуитар бој?
И ке додадеш на крај.....И НЕМОЈ ДА МЕ ЦИТИРАШ ПОВЕКЕ.ПОЗЗЗ![]()
И јас сум навредена во тој случај пошто се правам џоа интелект, а не кршам тастатура во играчница како секој нормален член нели...
И јас сум навредена во тој случај пошто се правам џоа интелект, а не кршам тастатура во играчница како секој нормален член нели...
Знаев дека сакаш да парираш,знаевEве чедо божјо,користам излитени фори за да одговараат со расправииве,ти арна?![]()
Не го испуштив.Не мислев за тој случај,ова е сосема друг,што се почесто се користи и тоа не само од еден член.Да бидам по директна,претежно нај веројатно во момент на слабост и немок да се одговори,или којзнае зоштоГо заборави Ок?
1 викенд со Веселинова.
А наградата за победникот која е?Ај бе стај слика од тебе па да може да те гласаме.