Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
melpomena ако не сакаш да ти го читаат постот ќе напишеш дека е Приватен Пост.

eat-popcorn-3D.gif

Ај да се обложиме дека не џвакаш пуканки, а?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Ова веке одамна е излитена фора,дај некоја друга смислете сите оние кои се сметате за нај смарт пипл кога ја користете:D
Дека си бе гуитар бој?(wasntme)

melpomena ако не сакаш да ти го читаат постот ќе напишеш дека е Приватен Пост.

И ке додадеш на крај.....И НЕМОЈ ДА МЕ ЦИТИРАШ ПОВЕКЕ.ПОЗЗЗ:D

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and slb_bobo

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ова веке одамна е излитена фора,дај некоја друга смислете сите оние кои се сметате за нај смарт пипл кога ја користете:D

Eве чедо божјо,користам излитени фори за да одговараат со расправииве,ти арна? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Да се надовзам на претходните твои постови со кој се согасувам апсолутно.
Можеби само не со зборот малтретира...туку во иднина кога некој ке се осуди да го коментира она за кое одреден член го испласирал од својот приватен живот,коментаторот ке биде крив,а коментираниот ке се осека навреден.И ке се доделуваат казнени поени за навреда без ниту еден навредлив збор,ама нели се навредил коментираниот,оти го здоболело она што сам се удирал по глава.И тоа се на исто место.
Но нема да е прв случај.
Прво си ја пласираме апла апла приватноста,на место каде што секој напишан збор смее да се коментира,цитира....на форум сме нели?
И згора на се,коментаторот ке испадне дека е премногу радознал па чепкал кај што не треба.
Без разлика дека немал потреба да чепка од причина што се му се пласирало низ темите,па дури и нападно,што немора да имаш око соколово за да приметиш.

Не бранев никого.Само аплаудирав на речникот.ММЕ кој прв почна:D
И јас сум навредена во тој случај пошто се правам џоа интелект, а не кршам тастатура во играчница како секој нормален член нели...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Lady*

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата

Го заборави Ок?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И јас сум навредена во тој случај пошто се правам џоа интелект, а не кршам тастатура во играчница како секој нормален член нели...

Ај бе стај слика од тебе па да може да те гласаме.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Овој детал го испушив а му се изнасмеав,искузе муа :giggle
Плус немој да замеруваш,нели наместо како беше она леб со леб,леб со саксија беше.
Или па слеп за стап.Бре ме кине слабава меморија од старост.
Eве чедо божјо,користам излитени фори за да одговараат со расправииве,ти арна? :)
Знаев дека сакаш да парираш,знаев:)

Не го испуштив.Не мислев за тој случај,ова е сосема друг,што се почесто се користи и тоа не само од еден член.Да бидам по директна,претежно нај веројатно во момент на слабост и немок да се одговори,или којзнае зошто :unsure
1 викенд со Веселинова.

А за девојките викенд со тебе?

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and Solstice