Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Требаше да напишеш и не отварај ако поднесуваш крв, но не и вакви гадни створења:ladno А јас кутрата ама се залетав :D
Не беше гадно.....убаво си трчаше по мене на работа....морав да ја kill-нам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl and Luckky

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Е оти си ја килнал? па и оно е душиче..
Го пративме колегата да наполни вода. Доаѓа ни вели дека чешмата немала вода. Го препративме на друго место. Излезе од осумка (објектот наш) и ко списка......ко гледам две змии. едната влезе во дрвата, другата го еба ежот в грб.

• Ми се допаѓа
Реакции: Primrose and Сара.13

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Да ви се пофалам дека од септември се враќам во Македонија засекогаш :)))))))))))
Поише за фалење би било кога ви рекла си одиш од Македонија засекогаш. :giggle

Сакам да прашам од кога треба да си земаме толкава слобода па да кажуваме што и како е за фалење или не? Без разлика колку да го разбирам субјективното гледање кон одредени личности дали вакви коментари се добредојдени тука? Нели се крши правилникот на форумов со тоа? DarkPassenger многу те почитувам, но сепак ова е голем пропуст, извини што морам да го спомнам. Испаѓа, сите животни се рамноправни, ама некои се порамноправни од другите, нели?

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Aquarius

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Сакам да прашам од кога треба да си земаме толкава слобода па да кажуваме што и како е за фалење или не? Без разлика колку да го разбирам субјективното гледање кон одредени личности дали вакви коментари се добредојдени тука? Нели се крши правилникот на форумов со тоа? DarkPassenger многу те почитувам, но сепак ова е голем пропуст, извини што морам да го спомнам. Испаѓа, сите животни се рамноправни, ама некои се порамноправни од другите, нели?

да, и јас го забележав ова, ама веднаш помислив дека сигурно не го мислела она што сите ние го гледаме ко ќе го прочитаме постот.
Најдобро би било да го сфатиме од аспект на тоа дека можеби државата не ни чини, па подобро би било кога би заминала од тука, а не да се враќа.можеби тоа сакаше да го каже, се надевам.

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Де бре дека на fallenangel и' беше упатено и затоа погрешно разбрано, да му реплицираше DarkPassenger на некој друг вака немаше толку галама да се дигне.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Абе ајде што се замарате. Вака на вас да ви речеа ќе си премолчевте, а сега одма бунт дигнавте.
Ако имаат проблеми Песинџер и Ејнџел нека идат на врховен кај Поповски.
Ок? Позз :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да не се залажуваме, знаеме на што мислеше DarkPassenger.

А што мислеше,што мислиш ти?
Немора да значи дека сите исто сме помислеле,ете ме интересира што е она што мислиш ти дека сите сме помислиле дека таа помислила?
Поооооооооооо мисли,мислиш мислела :giggle

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
кој што рекол, како и да рекол небитно, битно темава и форумов се размрда :D сите ко волци скокаме ко ќе се дешаат нешто.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp